Eladó családi ház Litér 140 000 000 Ft

Leírás

Képzelje el, hogy mindössze 6 km-re a Balatontól és 8 km-re Veszprémtől, Litéren található ez a páratlan ingatlan! Egy tágas családi ház és egy különálló épületben elhelyezkedő 4 kertkapcsolatos apartman lakás várja új tulajdonosát. A két lakóépület együttesen 300 nm és 990 nm telken helyezkednek el.
Az egyszintes épületek 10 cm vastag külső hőszigeteléssel, Dryvit szigetelő vakolattal, az apartmanházban a mennyezeten 25 cm vastag szigeteléssel, továbbá a tetőt minőségi Tondach cserép fedi, így biztosítva a tartósságot és az energiahatékonyságot.
A családi ház 150 négyzetméteres alap területével, nagy terasszal és tágas tereivel ideális otthon lehet, ahol a kreativitását, képzeletét bevetve a lakórészt igénye szerint alakíthatja ki. A fűtést és a meleg vizet saját gázkazán biztosítja.
Az újszerű apartmanok között két 40 négyzetméteres 2 szobás lakás és két 1 szobás garzon található, 34 és 36 négyzetméteresek.
A nyílászárók modern műanyagból készültek, az apartman lakások praktikusan amerikai konyhás kialakítással méretre készült beépített új konyhabútor minden szükséges készülékkel felszerelt, beleértve a mosógépet, az elektromos sütőt, az indukciós főzőlapot, az elszívót és a kerámia mosogatót, így az új tulajdonos azonnal élvezheti az otthoni főzés örömeit.
A zuhanyzós fürdőszoba és a WC egy helyiségben lettek kialakítva.
Az udvar gondozott, füves, örökzöldekkel díszített, és az épületeket kamerarendszer figyeli, így biztosítva a biztonságot.
A parkolás gondtalan, hiszen az épület előtti udvaron, valamint a környéken ingyenesen van lehetőség.
A bicikliút közelsége a Balaton és a Bakony felé páratlan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a természet felfedezésére.
Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőség, Balaton 6 km, Veszprém 10 km , valamint Budapest egy órás autóútra való távolságra elérhetők.
Ennek köszönhetően az apartmanok is könnyen kiadhatók, így biztosítva a folyamatos bevételt.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődés esetén kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Telefonon előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
+36 30 140 3328
Dream-Ing-Álomból Otthont!

Családi ház részletei

Ár: 140 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11402110
Irodai azonosító: 319017
Telek: 992 négyzetméter
Összesített energetikai besorolás: C
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz