Eladó családi ház Litér 39 000 000 Ft

Leírás

Elérhető áron keres ingatlant, ahol megvalósíthatja kreativitását és kényelmes otthont varázsolhat családjának?
Megtalálta, itt már csak ízlése és pénztárcája szab határokat!
Ez a hely Litéren található, egy 1200 négyzetméteres telken, ahol egy felújítandó, 125 négyzetméteres családi ház várja új tulajdonosait.
A ház vegyes falazatú, palatetős, fűtésre 3 alternatíva áll rendelkezésre: gázkazán, cserépkályha és vegyestüzelésű kazán. A gerébtokos homlokzati fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, 3 szoba parketta 1 szoba és a többi helyiség hideg burkolatú.
Az épület tetőtere adott esetben beépíthető.
A ház kialakítása ideális nagyobb család számára, mivel külön nyíló 4 tágas szobát, előszobát, konyhát, fürdőt, külön wc-t, tárolót és padlásfeljárót foglal magában.
Az ingatlan mellett egy szintén felújítandó cseréptetős épület található, melyből igény szerint akár egy 70 négyzetméteres lakóingatlan alakítható ki.
A telek sík, továbbá egy fúrt kút biztosítja a kert, a növényzet öntözését, vízellátását.
A terület számos lehetőséget rejthet kikapcsolódásra, kertészkedésre, szabadtéri konyha, gyerek játszó rész, garázs, fedett gépkocsi beálló kialakítására is.
A Balaton 6 km, Veszprém 10 km távolsága, Budapest egy órás autóútra való elérhetősége, valamint a bicikliút közelsége a Balaton és a Bakony felé kiváló befektetési lehetőséget nyújt akár kiadásra nyaralóknak, túrázóknak, vagy cégeknek alkalmas épület vagy épületek kialakítására is.
Irányár: 39 millió forint

Figyelem! Amennyiben nagyobb területre van szüksége, mert biokertészetben, gazdálkodásban, állattartásban, lovarda kialakításában, vagy cégként vásárlásban gondolkodik, akkor a terület mellett rendelkezésre áll egy 1100 négyzetméteres sík telek, melyen egy 75 m2-es gazdasági épület-istálló épült, továbbá egy 6500 m2 sík telek, ahol gyümölcsfák és a terület végében patak található.
Így összesen egy 9131m2-es területet vásárolhat meg egyben 80 millióért!

Várom hívását, hogy megmutathassam Önnek ezt a számos lehetőséget rejtő ingatlant!
+36 30 140 3328
Dream-Ing
Álomból Otthont!

Családi ház részletei

Ár: 39 000 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11432300
Irodai azonosító: 323567
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4