Eladó családi ház Magyarmecske 6 500 000 Ft

Leírás

Válassza ezt az ingatlant, ha egy csendes, békés helyen szeretne élni, ahol lehetősége van saját otthona egyedi kialakítására. Magyarmecske várja Önt, hogy felfedezze mindazt, amit ez a csodálatos település kínál.

Magyarmecske festői környezetben fekszik, ami remek lehetőséget biztosít a természet szerelmesei számára a kikapcsolódásra és a pihenésre. A település nyugodt, családias atmoszférája ideális otthont kínál mindazoknak, akik elszakadnának a város zajától és közel szeretnének lenni a természethez. A helyi közösség barátságos és befogadó, így az új lakosok gyorsan otthon érezhetik magukat ebben a kis közösségben.

Az ingatlan különleges jellemzője, hogy jó fényviszonyokkal rendelkezik, ami pozitív, élénk hangulatot kölcsönöz a belső tereknek. A téglaépítés biztosítja az épület tartósságát és jó hőszigetelési tulajdonságait. A tetőtér beépíthetősége további teret és lehetőségeket nyújt a jövőbeni tulajdonos számára, hogy igényeinek megfelelően formálhassa az ingatlant.
Eladó egy 7 000 000 HUF vételárú, befejezetlen téglaépítésű ingatlan Magyarmecske szívében, Baranya megyében. Az épület 1998-ban épült és tetőtér beépítési lehetőséget is kínál, így tökéletes választás lehet azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnének egy otthont kialakítani. A méretei ideálisak, mind a lakóterület, mind az elhelyezkedés szempontjából.

Családi ház részletei

Ár: 6 500 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11435263
Irodai azonosító: HZ070733-4651709
Cím: Eladó 90 nm-es ház Magyarmecske
Telek: 1445 négyzetméter
Összesített energetikai besorolás: C
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép