Eladó családi ház Őrbottyán 119 000 000 Ft

Leírás

Őrbottyánban, mindössze 35 kilométerre Budapesttől, egy varázslatos lehetőség várja Önt: egy 1996-ban épült, 250 nm-es, 3 szintes, gondozott, családi ház, mely története szerint több felújításon és bővítésen átesett, hogy most Önnek tökéletes otthont tudjon biztosítani.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mind a természet, mind a város közelségét élvezhesse. Mindössze 40 perc alatt eljuthat Budapest belvárosába, miközben otthona Őrbottyán központjában található. A vasútállomás, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta mind csupán öt perc sétára vannak, így mindennapi teendői könnyedén intézhetőek. És ha a természet nyugalmára vágyik, csupán 2 percre van az erdő, ahol felfrissülhet.

Az ingatlan egy, tágas közel 900 négyzetméteres telken áll, mely körbekerített, így biztonságos teret nyújt családja számára. A kertben két hatalmas fenyőfa ad árnyékot, melyek alatt bárki elbújhat a napsütésben. A kert hátsó részében két kis faház található, melyek tárolóként szolgálnak. Az öntözéshez egy ásott kút áll rendelkezésre automata öntözőrendszerrel, így mindig zöld és virágzó maradhat a kert. Az ingatlan területén akár egy hatalmas medencét is kialakíthat, hogy nyáron kellemesen hűsölhessen családjával és barátaival.

Az otthon tágas és kényelmes. Belépve egy előtérbe érkezik, ahonnan nyílik a modern konyha, a hangulatos nappali épített kandallóval és az étkező. Ezen a szinten két hálószoba és egy különleges, mélyített káddal ellátott fürdőszoba található. Az igazi különlegesség azonban a közel 50 négyzetméteres napfényes nappali/étkező télikert jelleggel, melyből közvetlenül kertjébe és egy félig zárt fedett teraszra léphet ki. Itt minden évszakban élvezheti a természet közelségét.

Az emeletre lépcsőn jutva egy erkélyhez kapcsolódó helyiségbe érkezik, ahonnan két szoba nyílik, közülük az egyik saját fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik, így tökéletes hely lehet nagyobb gyerekek vagy vendégek számára. Az ingatlan pincéje további lehetőségeket rejt magában: itt található a gázkazán, a vegyes tüzelésű kazán és egy infraszauna is, hogy a pihenés és feltöltődés mindig elérhető legyen.

Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy álom otthon lehetősége, melynek minden sarka az Ön kényelmét és élvezetét szolgálja. Ne habozzon, ez az ingatlan várja Önt és családját!

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken!

Családi ház részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 250 négyzetméter
Azonosító: 11379647
Irodai azonosító: 315322
Cím: Táncsics Mihály utca
Telek: 874 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz