Eladó családi ház Orosháza 85 000 000 Ft

Leírás

BETEGSÉG MIATT SÜRGŐSEN ELADÓ! ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT.

Orosháza belvárosában, a méltán híres és közkedvelt Kós Károly utcában, közel a város főteréhez, árnyas, fákkal övezett csendes utcában kínálunk eladásra egy tetőtérbeépítéses jó állapotú családiházat.

A gondozott, parkosított telken, egy 1985-ben Poroton téglából épült, szép stílusú ház áll, amely ideális fekvésű, csupa ablak és napfény.
Nagyon jó elrendezésű életterek találhatóak benne, a földszinten kapott helyet a közel 56 négyzetméteres nappali, amelyből külön nyílnak az egyes helyiségek, konyha (kamra), közlekedő, fürdőszoba, WC, előszoba. Szinten a földszinten találunk egy kertkapcsolatos különálló lakrészt (nyárikonyha, vizesblokk), egy 23 négyzetméteres garázst és egy csodás 37,20 négyzetméteres napfényes teraszt. A tetőtérben 3 szoba és egy nappali kapott helyet, valamint egy fürdőszoba WC-vel.

Az épület tökéltes műszaki állapotban van, a korszerű kombikazán padlófűtéssel szolgáltatja a ház melegét, valamit vegyes tüzelésű kazán és a nappali központi része, egy kandalló biztosítja a gazdaságos üzemeltetést. A családi házat és környezetét a hosszú évek alatt gondos kezek tartották karban, esztétikai állapota, korának megfelelő. Hibamentes ház, akár tisztasági festéssel költözhető, burkolatai, valamint a ház külső megjelenése időtálló dizájn, az építtető díjnyertes terv alapján készíttette.

Meleg szívvel ajánlom a házat, igazi családi otthont keresőknek, akik belakják a közel 250 négyzetméteres ingatlant és örömüket lelik a csodálatos kertben.

Családi ház részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 242 négyzetméter
Azonosító: 11351227
Telek: 730 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Orosháza

Betegség miatt sürgősen eladó!!! Ár megegyezés szerint! Egy igazi kuriózum ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Orosháza

Betegség miatt sürgősen eladó!!! Ár megegyezés szerint! Egy igazi kuriózum ...