Eladó családi ház Pásztó 25 900 000 Ft

Leírás

Pásztó - jó ház, jó hely, jó ár
A városközponttól pár perc sétára, a Vasút utcánál, csöndes, nyugodt helyen van ez a remek kis ház, amit ajánlok Önnek. Részben van felújítva, így is beköltözhető, otthonos és jól használható.
A munkálatokat szép lassan lehet ütemezni – most nem igényel nagy költségvetést, pedig a városnak ez a része nagyon kedvelt. A bejárati ajtó, két szobaablak, a konyha-étkező burkolása, a szobák parkettázása, a ház külső renoválása maradt ki a felújításból. Ha még a festés-mázolást is hozzárakjuk - a leendő tulajdonosra vár a legizgalmasabb rész, a ház látványos elemeinek a kiválasztása. Bontással járó munkák beül már nincsenek, bár érdemes lehet a verandát részben beépítve a belső szobának külön bejáratot nyitni.
A telek épp megfelelő méretű, kertészkedésre, de pihenőkertnek is tökéletes.
Jelenleg albérlők laknak benne, akik természetesen kiköltöznek, amúgy is kinőtték már ezt a házat.

Főbb paraméterek:
a ház 80nm: konyha-étkező (17nm), 3 szoba (7nm, 20nm, 20nm), fürdő, wc
fel van újítva: csövek, vezetékek, belső ajtók, fürdőszoba, wc, fűtésrendszer
vegyes falazat: tégla és kő
faablakok, redőnyök az utcafronton
víz, villany, csatorna
vegyestüzelésű kazán
bojler
cserép tető
kert 640nm
kút
pince

Ajánlom ezt a házat egyrészt olyanoknak, akik nem rendelkeznek nagy tőkével, de szépen kialakítják az évek során a saját elképzelésük szerint. Másrészt ha valaki most újítja fel, ár-érték arányban akkor is jól jár.

Pásztó 9 ezer lakosú, régmúltú kisváros, a Mátra dombjainak lábánál, a 21-s út mellett fekszik. Kiváló a közlekedése Salgótarján és Budapest felé (M3-s autópályán 1 óra). Mindenre kiterjedő infrastruktúrával rendelkezik. Kórház és gimnázium is van, bevásárlás szempontjából a hagyományos kis boltok és piac mellett a Penny, Spar is megtalálható, a fiataloknak szórakozóhelyek és programok vannak. Aki szereti a kisvárosi, barátságos hangulatot, örül a természet szépségeinek itt biztosan jól érzi magát.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, de szűkében van az anyagiaknak, hívjon bizalommal! 0%-s önerővel is lehetséges, hogy Öné legyen álmai otthona a támogatások és a hitelek segítségével. Hitelügyintézőnknek a lehetetlen nem létezik, de a csodákhoz kis türelmet kér :)
Ingatlan ügyekben várom hívását bármikor, ha nem tudom felvenni, visszahívom: Barlai Anita 0670 618 3536
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 25 900 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11339983
Irodai azonosító: 833132
Telek: 640 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz