Eladó családi ház Pilis 71 900 000 Ft

Leírás

Fűtés és világítás mindössze 1.700.- Ft-ért havonta!!!


 


A legmodernebb technikával szerelve a minimális rezsi érdekében!


Csak a PILISHOME ingatlaniroda kínálatában!


Pilis központjának közelében található az ingatlan. Az 597 nm-es telken egy két generáció együttélésére lehetőséget adó 2 lakásos épület kapott helyet. Az első lakás 84 nm-es, 2 szoba, konyha, gardrób, kamra, előszoba, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő beosztású, míg a második lakás 27 nm-es, egy nagy amerikai konyhás nappalit, és egy fürdőszobát foglal magába.


Az épület előtti terasszal szemben egy fix tetőszerkezetű fa pavilon is található, amely jelenleg egy fűtött Lay Z Spa pezsgőfürdőnek ad otthont. A víz 40°C-ig melegíthető. Az időjárástól függően májustól szeptember végéig használható.


A csodálatosan kialakított udvaron mindenki örömét leli, aki élvezi a zöldfelületet, ami azonban nem túl nagy, és nincs sok munka vele. A fele parkosított, míg a másik oldalt térkövek borítják. A felújítás során a térköveket úgy fektették le, hogy a kert hátsó része magasabban legyen, és a kapu felé csökken a szint, így az udvaron soha nem áll meg a víz, még heves esőzések esetén is azonnal az utca felé folyik. A kertbe őszibarackfát és két körtefát,  banán- és fügefát, valamint gyönyörű virágokat ültettek.


A garázs 2017-ben épült, szigetelt beton alapra. Igény szerint fűthető. A garázskapu távirányításos, amely a kertkapu távirányítójához csatlakozik, így nincs szükség két külön eszköz használatára. A garázsban vezérelt, éjszakai áram van, melyről akár elektromos autó is tölthető.


A két lakás között található a 19 nm-es dolgozó helyiség, melynek közös fala van mindkét lakással. Külön bejárattal és nyári konyhával rendelkezik. A hideg, meleg vizet és fűtést az első ház biztosítja. Ezen kívül ott van a 2. számú ház gáz központi fűtése, amely így szükség esetén teljesen zavartalanul működik a 2. házban. Később elektromos rendszerré alakítható.


Az ingatlan összközműves. A villany, a vezetékes víz, a gáz és a csatorna be lett vezetve. A kert locsolása fúrt kútról megoldott. Kiépítésre került a napelemes rendszer, mely a hűszivattyús klímákat táplálja. Szaldó elszámolású, így a rezsi nevetségesen alacsony. A tavalyi évben egy év alatt mindössze 20.000.- Ft volt a villanyszámla! Ez kevesebb, mint 1.700.- Ft havonta!!! Ehhez jön még hozzá a leghidegebb téli hónapokban a kb. 10.000.- Ft-os gázszámla.


A ház szigetelése 2017-ben volt, 10 és 20 centiméteres AUSTROTHERM minőségi homlokzati polisztirol szigeteléssel, a lábazat AUSTROTHERM XPS TOP 4 cm vízzáró szigeteléssel. A ház minden oldalán vakolva (festve) van. 


A tetőszerkezet 2019 novemberében lett felújítva, állapottól függően megerősítették vagy cserélték a gerendákat, így biztosítva legalább 30-40 évig a kiváló tartást. A tető héjazata minőségi, extra kopás és időjárás álló kiváló minőségű matt cserepes lemez, melynek vastagsága 0,5 mm, súlya mindössze 4,4 kg/nm. Kiválóan alkalmazkodva a kiegyensúlyozott hőmérséklet biztosításához, nyáron esti időszakban nem tartja vissza a meleget és kevésbe szükséges a klíma használata. Télen viszont a kevés napsütés hatására gyorsan átmelegszik és alacsonyabb költséggel tartható a kívánt hőmérséklet. További előnye, hogy természetes módon az eső hatására könnyen tisztul, nem mohásodig, 10-szer könnyebb, mint a cserép, és vele ellentétben abszolút fagyálló.
A födémre a napelem telepítés után 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés került.


A napelem rendszer 2021 tavaszán került kiépítésre, minden szükséges engedéllyel és szerződéssel rendelkezik. Fronius inverterrel szerelt 5 kW-os rendszer szolgálja ki a ház szükségleteit 18 darab panellel kiegészítve. Az inverterre 3 év garancia van, a panelekre további 7 év. A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően 2021-ben 8,11 MWh, 2022-ben 8,22 MWh termelés volt. 


A telek minden oldalról zárt, nincsenek szomszéd ablakok a telek és a kert irányába, az utcafrontról a kerítés magassága 180 cm. Mindez teljes nyugalmat biztosít a leendő tulajdonosok számára. 


Az első lakrész 1980-ban épült. Alapja szigetelt acélbeton, vegyes falazatú. 2016-ban teljeskörűen fel lett újítva. A felújítás során elsődleges szempont volt az energiahatékonyság kialakítása, minőségi alapanyagok felhasználásával, melyek garantálják a hosszú távú felhasználást. Ekkor kicserélésre került az utcáról bejövő víz, gáz és elektromos áram hálózat, illetve a csatornarendszer is. Az ablakok dupla szigetelésűek, szúnyoghálósok, redőnnyel szereltek. A bejárati ajtó 7 ponton záró biztonsági és szigetelt. A ház védelméről elektromos riasztórendszer gondoskodik.


Burkolatként olasz kerámia lapok, illetve kiváló minőségű laminált padló lett letéve.


A második lakrész könnyűszerkezetes, teljesen új alappal, kívül belül szigetelt. Itt is modern ablakokat és ajtókat építettek be, ugyanolyan stílusban, mint a másik lakrészben. Burkolata olasz kerámia, illetve alászigetelt laminált padló. A fürdőszoba falán kiváló minőségű speciális vízálló vakolat található, amely öntisztító tulajdonsággal rendelkezik, és zuhanyozás után könnyen leöblíthető a zuhanyfejjel. Lélegző tulajdonságának köszönhetően teljesen penészmentes. A szellőzését automatikus ventilátor biztosítja.


 A hideg és meleg vizet az első lakásból biztosítják. Fűtése kétféleképpen is lehetséges, egy darab 3,5 kW-os hőszivattyús klíma fűti és hűti a helyiséget, de alternatív megoldásként gázzal is fűthető. Igény szerint akár elektromos rendszerré is átalakítható. Teljesen új csatorna- és vízvezeték rendszerrel lett megépítve.


A ház akadálymentesen lett kialakítva, belső és külső lépcsők, belső magasított küszöbök nincsenek, idősek számára is biztonságos közlekedést tesz lehetővé.


 


 

Családi ház részletei

Ár: 71 900 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11384542
Telek: 597 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Kábel TV

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilis

Három millióval olcsóbban!! Nagy családosoknak , nagyon jó beosztású ...

Eladó családi ház

Pilis

Pilis város központhoz közeli utcájában vált eladóvá egy 3generáció ...

Eladó családi ház

Pilis

Pilis város belterületi részén, közkedvelt kertvárosi részben vált ...

Eladó családi ház

Pilis

Eladásra kínálok Pilis csendes, de legélhetőbb részén, közel a központhoz, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilis

Három millióval olcsóbban!! Nagy családosoknak , nagyon jó beosztású ...

Eladó családi ház

Pilis

Pilis város központhoz közeli utcájában vált eladóvá egy 3generáció ...

Eladó családi ház

Pilis

Pilis város belterületi részén, közkedvelt kertvárosi részben vált ...

Eladó családi ház

Pilis

Eladásra kínálok Pilis csendes, de legélhetőbb részén, közel a központhoz, ...