Eladó családi ház Pomáz 178 800 000 Ft

Leírás

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő háromszintes családi ház Pomáz csendes utcájában a Coop Abc felett!
Ez a tágas otthon ideális választás lehet családok számára, akik szeretnék élvezni a kényelmet és a funkcionalitást.
A ház kialakítása rendkívül praktikus, kényelmes otthont biztosítva. A földszinten egy modern, gépesített konyha található, melyet egy nagy beépített terasz is kísér, ideális a reggeli kávé vagy egy csendes délutáni pihenés számára. Télikert kialakítására vagy jakuzzi számára is van hely. Itt lehetőség van egy amerikai konyhás nappali kialakítására, valamint egy extra hálószobára.
Az földszint külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A WC egyedülálló Japán technológia. Távirányítós, fűthető, automatizált öblítéssel rendelkezik.Az emeleten eredetileg három hálószoba volt, de kettő össze lett nyitva, így egy tágasabb nappali jött létre, amelyből a lépcső vezet fel a tetőtérbe. A tetőtéri hálószobához külön fürdőszoba és WC tartozik, biztosítva a magánélet és a kényelem maximális szintjét.

A ház alsó szintjén található pince két autó számára garázst, műhelyt és kazánházat foglal magában, amelyek további praktikus lehetőségeket nyújtanak.A fűtés gázkazánnal működik, biztosítva a hatékony és gazdaságos energiafelhasználást. A tetőtér Drayvit szigeteléssel ellátott, üveggyapot és Bramac betoncserép rétegekkel, ami optimális hőszigetelést biztosít. A házban Daikin klíma van felszerelve.
A ház jól karbantartott és gondozott állapotban van, így az új tulajdonosnak csak beköltöznie kell és élveznie az otthon nyújtotta kényelmet.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válassza ezt az egyedi családi otthont Pomáz egyik legkellemesebb környékén!
Hívjon most, hogy időpontot egyeztessünk a ház megtekintésére!

Referencia szám: HZ051660-NOK

Családi ház részletei

Ár: 178 800 000 Ft
Méret: 288 négyzetméter
Azonosító: 11345818
Irodai azonosító: HZ051660-4572213
Cím: Pomázi 288 nm-es ház eladó
Telek: 425 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép