Eladó családi ház Rábatöttös 88 800 000 Ft

Leírás

Családi otthonra vágyik, amely minden igényét kielégíti? Akkor ezt az ingatlant ne hagyja ki! Egy igazi ékszerre bukkant!
A nappali + 4 szobás ház Rum községben található. A település a Rába bal partján fekszik, Szombathelytől 20 kilométerre délkeletre.
Az ingatlan állapota kiváló, világos belső terekkel rendelkezik. A nagyméretű szobákon kívül, mindkét szinten fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét. A modern stílusú házban beépített bútorok és szekrények találhatóak, így elég hely marad a személyes tárgyaknak is. Az ingatlan részben alápincézett. Itt kapott helyet a mosókonyha, kamra, nagyméretű tároló és a gépészet.
A ház szigetelt, a fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, de egy vízteres cserépkályha is rendelkezésre áll, amely nem csak az otthon dísze, de barátságos meleget ad a hideg téli estéken. A klímának köszönhetően pedig a nyári melegben is biztosított a kellemes hőmérséklet.
Az ingatlan kamerarendszerrel felszerelt, így Önnek a biztonság miatt sem kell aggódnia. Az elektromos kapun keresztül, térkövezett úton juthatunk el a 3 autó tárolására is alkalmas garázshoz, ahol a család autóit is biztonságban tudhatja.
Az ingatlanhoz tartozik egy 3266 m²-es gondozott telek. Az udvaron egy kellemes kerti kiülő is rendelkezésre áll, mely tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez, itt élvezheti a csendet és a nyugalmat, bőven van hely a szabadidős tevékenységekre, de a nagyméretű telek, akár gazdálkodásra is alkalmas. A kertben működő kutat találunk, így az öntözés is megoldott.
A környék biztonságos és csendes, ítt megtalálja számításait, aki szeretné elkerülni a város zaját és nyüzsgését, de a közeli városok autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthetőek. A 8-as főút 5 perc alatt elérhető.
A község infrastruktúrája kiváló. Az egészségügyi alapellátás helyben biztosított, háziorvosi rendelő, fogorvos, védőnői szolgálat, könyvtár, bölcsőde, óvoda és általános iskola áll a lakosság rendelkezésre

A településen falusi CSOK igénybe vehető, így ideális választás lehet azoknak, akik családi otthonra vágynak.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései vannak, esetleg szeretné, hogy Önnek is segítsünk megtalálni az ideális otthont, keressen bizalommal!



Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 88 800 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11402251
Irodai azonosító: H486867
Cím: Vas megye Rum
Telek: 3266 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5