Eladó családi ház Simaság 52 000 000 Ft

Leírás

Simaság csendes mellékutcájában felújított családi ház eladó.
A lakóház 105 m2-es. Itt található 3 tágas hálószoba, egy konyha, egy spejz, egy közlekedő, egy wc, egy fürdőszoba, melyben kád és zuhanyzó is található és egy kazánház.
Az épület néhány éve került felújításra, mely magába foglalta a teljes villanyhálózatot, korszerű dryvit rendszerű hőszigetelést, hőszigetelt nyílászárókat, valamint a tető új héjazatot kapott.
A 3000 m2-es telken található még egy külön bejárattal rendelkező 50 m2-es tégla épület, mely szintén szigetelt és műanyag nyílászárókkal ellátott.
Mindkét ház fűtéséről gázkazán gondoskodik és alternatív megoldásként rendelkezik még egy vegyes tüzelésű kazánnal is. A két épület fűtése külön-külön is működtethető.
Az 50 m2-es épülethez kapcsolódik egy egyállásos garázs, továbbá a telken található még egy különálló tároló és egy két állásos fedett kocsibeálló.
Az ingatlan ipari árammal ellátott.
A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Bükfürdő, Szombathely, Sárvár) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található.
Az ingatlan kiváló adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség.
A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.

Családi ház részletei

Ár: 52 000 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 11259260
Cím: Simaságon kiváló állapotú családi ház eladó
Telek: 3000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz