Eladó családi ház Simontornya 28 990 000 Ft

Leírás

https://my.matterport.com/show/?m=3EFaK74DEAM


Fél órányira a Balatontól és Dunaújvárostól eladó ez a szépen felújított és karbantartott ház, melyhez egy lakható kerti lak is tartozik, mely akár több funkció betöltésére is alkamas!
A kerti lak nem is olyan rég még egy kis ABC-ként működött, melyet akár újra is nyithat az új tulajdonos, vagy szálláshellyé is alakíthatja, de akár a család számára értékes funkciót is betölthet.

A házról természetesen - mint mindig - virtuális bemutatót készítettünk, melyet a hirdetésünkhöz lehetőség szerint mellékelünk. Ha nem találnád, akkor kérd tőlünk telefonon vagy üzenetben, szívesen elküldjük!

A telek két utcáról is megközelíthető, a háznak is két bejárata van. A ház két éve felújításon esett át, így az új tulajdonosnak nem lesz sok dolga vele. A házban a nagy nappali mellett két hálószoba, valamint egy étkező biztosítja, hogy akár egy nagyobb család számára is élhető terek álljanak rendelkezésre. A ház fűtésére 3 különböző lehetőség is adott, így a rezsi mindig alacsonyan tartható. - elektromos, hőtárolós kályha - gázfűtés, mely kényelmes, távirányítóval vezérelhető, beállítható - vegyes tüzelésű kazán A sík telek 519 nm. Az egyik utcáról nyílik a már említett kisház és az autós beálló, mely a garázshoz tart. Rendelkezésre áll még egy garázs. A másik utcáról egy gyalogos kapu nyílik. A telken fúrt kút található, amellyel a nyári locsolás, medence feltöltése megoldható.

Családi ház részletei

Ár: 28 990 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11396033
Irodai azonosító: 296224
Telek: 519 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Simontornya

Kizárólag irodánkat bízták meg!A LIDO HOME Balatonlelle eladásra kínálja ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Simontornya

Kizárólag irodánkat bízták meg!A LIDO HOME Balatonlelle eladásra kínálja ...