Eladó családi ház Szarvaskend 65 000 000 Ft

Leírás


Elhelyezkedése: Zöldövezet Állapota: átlagos Komfort besorolása: Komfortos Építési éve: 1950 Alapterülete: 90 m2 Telekterülete: 23 410 m2 Szobák száma: 2szoba Energetikai besorolás: F
Erdei tanya eladó tavakkal, forrással!

Szarvaskenden önellátó gazdálkodásra alkalmas 2.34 ha-os birtok eladó.

A különleges tanya szomszédmentes, erdővel körülvett észak-déli tájolású völgyben terül el, ahol egy kisebb valamint egy 200 nm-es tó, és egy gyönyörű tiszta vizű forrás található.

A birtok minősítése, lakóház, udvar, rét erdő, gyümölcsös, kifüggesztés köteles.

A fő lakóépület két szobás, természetes anyagokból kialakított vert falazatú épület. A melléképületek téglából épültek. Az épület fűtését 3 rakott tűzhely, valamint a fürdőszobában padlófűtés biztosítja. Az épület víz ellátásáról a területen lévő fúrt kutak egyike, házivízművel gondoskodik. A villamos energiát, a nemrég felújított rendszer áramszolgáltatói áram táplálja, földkábelen keresztül. A lakóépület 90 nm, és ehhez tartozó terasz 25 nm. A második lakóépület felújítás alatt. A birtokon több gazdasági épület is kialakításra került, istálló, pajta, ólak, nyárikonyha.

Ez a önellátó tanya ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, élvezni a nyugalmat, és a természeti szépségeket!

Az ár irányár, tekintse meg, tegyen ajánlatot!

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot!

Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!


Családi ház részletei

Ár: 65 000 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11424437
Telek: 23410 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 1-5 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép