Eladó családi ház Szigethalom 149 900 000 Ft

Leírás

Ez az ingatlan kiváló lehetőség azok számára, akik egy multifunkcionális otthont keresnek, ahol a lakóterület és a vállalkozási lehetőségek tökéletesen ötvöződnek. Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy egy ilyen egyedülálló ingatlan legyen az Ön új otthona és vállalkozásának helyszíne.

A műhely 108 négyzetméteres, minden szükséges eszközzel felszerelt, így az autószereléssel foglalkozó vállalkozások számára ideális választás lehet. Az üzlethelyiség, mely jelenleg egy webáruházat szolgál ki, szintén remek lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének otthonuk közelében vállalkozást működtetni.

A szóban forgó ingatlan gáz cirkó fűtéssel és klímaberendezéssel van ellátva, így a lakótér minden évszakban kellemes hőmérsékletű. A kertre nyíló nézet tovább emeli ezen ingatlan értékét, hiszen lehetőséget biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra.

A családi ház része egy tágas nappali, étkező, konyha, két fürdőszobával ellátott lakótér, továbbá három hálószoba biztosít intimitást a lakóknak. A mindennapokat egy nagy fedett terasz és egy nyári konyha teszik még komfortosabbá a meleg hónapokban.
Eladásra kínálunk egy 2004-ben épült, napfényes, Ytong szerkezetű családi házat, amely vállalkozásra is kiválóan alkalmas. A különleges ingatlan nem csak egy otthonos részt kínál lakás céljára, de két állásos autószerelő műhelyt és egy jelenleg webáruházként üzemelő üzlethelyiséget is magában foglal, melyek jelenleg bérlők által használva, az új tulajdonosokkal is szerződést kötnének. A 1 025 négyzetméteres telken fekvő ingatlan fő útvonal mellett helyezkedik el, így könnyen megközelíthető, és minden szükséges engedéllyel rendelkezik.
Érd.:Sohan Ágnes +36 70 3852599

Referencia szám: HZ070011-NOK

Családi ház részletei

Ár: 149 900 000 Ft
Méret: 225 négyzetméter
Azonosító: 11385948
Irodai azonosító: HZ070011-4639923
Telek: 1052 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Szilikát
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szigethalom

ALACSONY FENNTARTÁSÚ HŐSZIGETELT, KLIMATIZÁLT CSALÁDI HÁZ, MEDENCÉVEL, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szigethalom

ALACSONY FENNTARTÁSÚ HŐSZIGETELT, KLIMATIZÁLT CSALÁDI HÁZ, MEDENCÉVEL, ...