Eladó családi ház Szigetszentmárton 29 900 000 Ft

Leírás

Szigetszentmárton maga egy igazi gyöngyszem azok számára, akik a város zajától távol, mégis könnyű hozzáféréssel Budapesthez keresnek otthont.
A település a Duna partján fekszik, így a vízparti életforma szerelmesei is megtalálhatják itt a számításaikat. A közösség barátságos, az itt élők pedig élvezhetik a helyi természeti és kulturális adottságokat egyaránt. A közeli HÉV megálló révén Budapest gyorsan és kényelmesen elérhető, így akár a mindennapos ingázás sem jelenthet akadályt .Ha egy csendes, nyugodt helyre vágyik, ahol saját otthonát saját ízlésére formálhatja, Szigetszentmárton ideális választás lehet az Ön számára.
A ház beton alapra vályogból épült, ami természetes klímát biztosít az otthonnak. A épületen végzett legutóbbi jelentősebb karbantartás a tető felújítása volt 2012-ben. Ennek ellenére a ház további felújításra szorul, ami remek lehetőséget nyújt a jövőbeli tulajdonosoknak, hogy saját ízlésüknek megfelelően alakíthassák át otthonukat. Az ingatlan kertre nyíló kilátással, bőségesen termő gyümölcsfákkal és szőlővel büszkélkedhet. Kert locsolása fúrt kútról lehetséges.
Eladásra kínálunk egy önálló családi házat 714 m2-es telken Szigetszentmárton szívében. A ház 60 m2 fűthető alapterületű, 2 szoba, beüvegezett veranda, konyha és fürdő WC-vel elosztású valamint tartozik hozzá 13,5 m2-es kamra, melyből a 13,5 m2 pince és a padlás közelíthető meg. Fűtése elektromos kályhával lehetséges, melegvízellátás Hajdú villanybojlerről megoldott. Az ingatlan tehermentes, gyors birtokbaadással megvásárolható. További kérdéseivel valamint megtekintéssel kapcsolatban várom hívását a hét bármely napján.
Érd.:Sohan Ágnes +36 70 3852599

Referencia szám: HZ088490-NOK

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 87 négyzetméter
Azonosító: 11389254
Irodai azonosító: HZ088490-4649140
Telek: 714 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vályog
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Pince

Térkép