Eladó családi ház Táplánszentkereszt 110 000 000 Ft

Leírás

Eladó Táplánszentkereszten egy nappali + 5 szobás, 260 nm-es családi ház 1450 nm-es telekkel.
A dinamikusan fejlődő, Szombathellyel szinte már összenőtt település teljes infrastruktúrával ellátott, az osztrák határ 20 km.
Az ingatlan egy csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában fekszik, a telek végében a Gyöngyös-patak csordogál.
Ha kertvárosi, zöld környékre szeretne költözni, mégis közel kíván lenni egy nagyvároshoz, akkor keresve sem találhatna ideálisabb lokációt.
A modern vonalvezetésű, impozáns ingatlan 2010-ben épült minőségi anyagok felhasználásával, gyakorlatilag újszerű állapotban van, semmiféle ráfordítást nem igényel. A földszinten 60 nm-es nappali nagy ablakokkal, melyeken árad be a napfény, közvetlen terasz - és kertkapcsolattal.
Az 5 db hálószoba egyikéhez saját fürdőszoba tartozik hidromasszázs káddal, vmint gardrób, 2 konyha és 2 WC szolgálja az itt lakók kényelmét.
A fűtést egy gázkazán és egy vízteres kandalló biztosítja, radiátoros és padlófűtéses hőleadással. Az ingatlan jogosult a kétgenerációs, rezsicsökkentett, dupla gázkvóta igénybevételére. A házhoz közvetlen átjárással kapcsolódik egy 45 nm-es, dupla garázs távirányítású elektromos kapuval.
A gyönyörű, parkosított kertben gyümölcsfák, örökzöldek, kerti sütő, tároló és egy 360 cm átmérőjű és 120 cm mély ásott medence található homokszűrős vízforgatóval.
A tulajdonviszonyok rendezettek, a vételár a teljes berendezést tartalmazza. Irányár: 110 MFt.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 110 000 000 Ft
Méret: 260 négyzetméter
Azonosító: 11400935
Irodai azonosító: H485232
Cím: Vas megye Táplánszentkereszt
Telek: 1450 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6