Eladó családi ház Und 36 000 000 Ft

Leírás

Győr-Moson-Sopron vármegyében, Undon, az osztrák határtól mindössze 6 km-re fekvő, csendes, nyugodt környezetben, saroktelken álló, önálló, tehermentes 84 m2-es családi ház eladó. A település különleges hangulatú kis falu, kicsivel több mint 300 lakossal. A közbiztoság kiváló, a falukép rendezett, a levegő tiszta.
Kiváló lehetőség az ingázóknak, de Sopron is gyorsabban elérhető Ausztrián keresztül és az utak minősége is jobb.
A parasztház jellegű, tégla építésű épület jelentős felújításon esett át, amely magába foglalta a víz, csatorna és a villany hálózat cseréjét és bővítését (3x16 A + éjszakai áram), a nyílászárók és beltéri ajtók cseréjét, valamint megújultak a fürdőszoba és a többi helyiség burkolatai. A lakóházban 2 nagyméretű szoba, egy étkező, egy konyha, egy fürdőszoba, egy közlekedő és egy fatároló található, melyből további szoba alakítható ki, valamint az épülethez kapcsolódik egy 17 m2-es garázs. Az épület szinte teljes hosszában hangulatos, hívogató tornác adja meg a ház karakterét.
A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, de az egyik szobában kandalló is rendelkezésre áll, mint alternatív megoldás.
Az épület 3000 m2-es saroktelken áll, ami megosztható és a megosztott rész is aszfaltos úton megközelíthető és a közművek az utcában elérhetőek, de megosztás nélkül még további 200 m2-es ház építhető rá.
A telek körbekerített, a locsolást pedig egy bővizű ásott kút biztosítja.
A település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. Ebben az esetben a 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Családi ház részletei

Ár: 36 000 000 Ft
Méret: 84 négyzetméter
Azonosító: 11435994
Cím: Undon megosztható saroktelken álló, önálló családi ház kedvező áron eladó
Telek: 3000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz