Eladó ipari ingatlan Budapest II. ker 28 000 000 Ft

Leírás

Felújított ingatlan eladó – 48 nm, utcafrontos bejárattal!



Eladó egy keleti fekvésű, felújított, 48 nm-es szuterén ingatlan a Tölgyfa utcában, amely ideális üzleti tevékenységek számára. Az ingatlan egy külön szobával is rendelkezik, így privátabb, nyugodtabb környezetet biztosít például masszázs szalon vagy kozmetikai kezelés céljából.



A tágas központi tér kiválóan alkalmas fodrászok, körmösök vagy egyéb szépségipari szolgáltatók számára. Az utcafrontos bejárat közvetlen hozzáférést biztosít az ügyfelek számára, így kényelmes és könnyen megközelíthető helyszínt nyújt.



Az ingatlan villanyfűtéssel felszerelt, modern és energiatakarékos megoldásokat kínál, amelyek hosszú távon gazdaságosak és környezetbarátak.



Igény szerint egybenyitható a szomszédos, 59 nm-es ingatlannal, amely külön helyrajzi számon szerepel, így még több lehetőséget nyújtva vállalkozása bővítésére.



Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló ingatlant az Országúton, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a vásárlás folyamatában!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 28 000 000 Ft
Méret: 48 négyzetméter
Azonosító: 11394325
Irodai azonosító: 18556
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb
Helyiségek: 1