Eladó ipari ingatlan Budapest XII. ker 100 000 000 Ft

Leírás

Krisztinaváros nagy ügyfélforgalommal rendelkező szakaszán, közvetlen utcafronttal rendelkező, felújított üzlethelyiség.



A helyiségben a közelmúltban teljeskörű felújítás történt, amely kiterjedt a nyílászárókra, vezetékekre, az egyedi lámpákr,a burkolatokra, gépészetre egyaránt.



Kiépítésre került egy felső kategóriás kamera és riasztórendszer is. Elhelyezésre kerültek speciális salgó polcok (földelt), termékelhelyező szigetek, kiszolgáló pult mosogatóval. A felújítás minden mozzanata az előírások figyelembevételével történt.



A tágas ügyféltér rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkezik, nagyméretű kirakatával pedig csalogatja az utcai forgalmat.



A háttérben egy üvegajtó mögött bújik meg a praktikus kialakítású iroda, a tárolást könnyítő raktár és a wc, kézmosó helységek.



Gépészet: Az ingatlan fűtését és hűtését egy felső kategóriás Daikin típusú klíma biztosítja. Melegvíz ellátásáért pedig egy villanybojler felel.



Az ingatlan Kft. - tulajdonában áll így a vételár: 100.000.000 + áfa



Lokáció:

Az utcában villamos (1 perc) és buszjárat (1 perc) egyaránt közlekedik, parkolási lehetőség pedig közvetlenül az üzlethelység előtt. 5 percen belül elérhető a Déli pályaudvar és a Budai fonódó villamos hálózat vonala.



Az üzlethelyiség a hegyvidék egyik legfontosabb ütőerén található, forgalmát tükrözi, hogy a Hegyvidék nagy része ezen az útszakaszon jut el úti céljához, így a kirakat, hirdetés nagy reklámértékkel bír.



Az ingatlan azonnal birtokba vehető!



Jöjjön el és tekintse meg mielőbb!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 100 000 000 Ft
Méret: 64 négyzetméter
Azonosító: 11385734
Irodai azonosító: 18344
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb
Helyiségek: 1