Eladó lakás Pápa 42 000 000 Ft

Leírás

Egyedülálló lehetőség!
Pápa belvárosában, minden fontos intézményhez közel, ELADÓ egy téglából épült két szintes polgári stílusú társasház első emeleti 86nm-s 4 szobás lakása.
A lakás Huszár lakótelepen, a volt régi huszár laktana egy szépen felújított tégla építésű 3.6méter belmagassággal büszkélkedő lakása. Fűtése gáz konvektoros, a meleg vizet villany bojler biztosítja, mindezek miatt az átlagos fenntartási költsége igen kedvező. A lakás elrendezése is kiváló: 3 külön bejáratú, teljes értékű szoba, egy nagy, világos nappali, tágas konyha, külön fürdő és WC, valamint egy hasznos éléskamra, mindezeket egy tágas közlekedőből közelíthetünk meg. A lakást 2010-ben felújították, modern fürdőszobát és konyhát alakítottak ki, ahol kicserélték a villany víz és csatorna közműveket, az egész lakást kifestették. A nyilaszárók hagyományos fából készültek, de folyamatosan karbantartottak. Az ingatlan egész nap napfényes, ami kellemes és meleg légkört teremt.
Az elhelyezkedés is ideális: a város szívében található, pár perc sétára minden megtalálható; orvosi rendelő, boltok, bevásárló központok, stb. A lakás szomszédai barátságosak, a lakóközösség családias.
Nézzük meg ezt a kiváló állapotban levő lakást akár hétvégén is.
Irodánkban bank-semleges hitel és támogatás ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Referencia szám: LK088822-NOK

Lakás részletei

Ár: 42 000 000 Ft
Méret: 86 négyzetméter
Azonosító: 11403508
Irodai azonosító: LK088822-4681568
Összesített energetikai besorolás: H
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Kocsibeálló

Térkép