Eladó panzió Tata 199 000 000 Ft

Leírás

Az Openhouse tatabányai irodája megvételre kínálja a 160457-es referencia számú 6 szobás panziót, étteremmel, Squash pályákkal, Keleti stílusú szaunával, wellness helységekkel, konferencia termekkel -Bevezetett étterem (jelenleg magyaros konyhával)

-Fedett sörkert

-3 kültéri kemence

-6 szoba

-3 (bérelhető) squash pálya

-Női-Férfi öltözővel (tusolókkal, mellékhelységekkel

-2 konferencia terem

-Keleti stílusú szauna, csobbanó medencével

-Bár

-Üvegfalú folyosó az épületek között

-Saját parkolóval

-700 m-re a közkedvelt Fényes tanösvénytől

-Külön bejárton keresztül megközelíthető konditerem

-A két épület külön fűtési rendszerrel és közüzemi mérőórákkal rendelkezik

-A két épület egy ingatlanként funkcionál 2000 óta A Berta- malom, Tata egyik legrégibb malma, az Által-ér mellett, a Budapestet Győrrel összekötő 1-es út mentén fekszik, a városközponttól gyalog csak 15 percre. Tata a vizek városaként is emlegetik. 700m-re található a Fényes-tanösvény, mely országosan ismert látnivaló.A Berta Malom a malom patak két partjára épült. 1950-ig malomként funkcionált, 1973-ban felújították. 2000-ben teljes körű felújításon esett át és nyerte el mai formáját. A felújítás a műemléki épület hangulatát megőrző anyagokkal és építészeti megoldásokkal készült. Az udvar részben parkosított.

Az Öreg-tó és a Cseke-tó vonzza a kirándulókat, illetve az évente megrendezett fesztiválok (Víz-Zene-Virág, tatai sokadalom, Vadlúd sokadalom, Öreg-tavi Nagyhalászat, sörfesztiválok, Barokk hét,stb) a látogatók ezreit vonzza Tatára minden évben.



A fogadó 6 szobával, étteremmel tágas fedett sörkerttel, három squash pályával, szaunával, szoláriummal, masszáz szobákkal áll vendégei rendelkezésére. A homlokzat műemlékvédelem alatt áll, de a belső terek igény szerint átépíthetőek. Az ingatlan tovább bővíthető, alkalmas több lakásos társasház kialakítására is.



Keleti stílusban épült szaunával kellemes csobbanóval biztosítja a nyugodt és felhőtlen pihenést az idelátogatóknak.



Amennyiben a 160457-es számú panzió, étterem és sportközpont vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.





Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Panzió részletei

Ár: 199 000 000 Ft
Méret: 1 045 négyzetméter
Azonosító: 11162516
Irodai azonosító: 160457
Telek: 3435 Négyzetméter
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: szálloda
Építési év: 50 évesnél régebbi
Telekterület típusa: Négyzetméter

Térkép