Eladó telek/földterület Keszthely 22 000 000 Ft

Leírás



Kedves érdeklődő, befektető figyelem!

Eladásra kínálok Keszthely északi részén sorházas övezetben egy 383 m2-es szélső telket. Elhelyezkedését tekintve a majdan építendő ház északi oldalról lesz körbe járható, mivel a sorházas részek első, egyben szélső épülete fog ide kerülni. (Ennek van egy déli változata is, ezt személyesen megbeszéljük.)
Fontos tudni, hogy a jelen ár a telek árát tartalmazza közművekkel, viszont fontos kritérium, hogy egy adott kivitelezővel fogja az építkezést lefolytatni. Az építkezés hossza időben az adott szituációban dől el. Ezt az érdeklődés időpontjában pontosítjuk.
A tervek hamarosan elérhetőek lesznek. Itt minimális változtatásra lesz lehetőség, még abban is, hogy az adott épület közvetlen a következő mellett legyen elhelyezve vagy eltolt megoldással, valamint az épület elkészítésének anyaga is opciós. Lehet könnyűszerkezetes vagy tégla.
Az épület belső hasznos méretét tekintve 90 -100 m2 körüli lesz, ezt még pontosítani lehet igény szerint, viszont a későbbiekben lehetőség lesz a tetőtér beépítésére.

Elhelyezkedését tekintve rendkívűl kedvező, hisz Keszthely turisztikai körzetében taláható. Nem beszélve arról, hogy a központ 5 perces sétával elérhető.
De egyszerűbben fogalmazok! Egy 300-1000 m-es körzetben minden megtalálható, ami egy gyerekes családnak szüksége van. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlasi lehetőség, posta, sétáló utca stb. Buszmegálló a közelben, onnan Hévízre 15 percenként megy busz és vissza, így akár az állomásig le lehet menni ami a Balatonpartra vezet.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között ugye a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt gyógyvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes felkeresni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Előre egyeztetett időpontban tudjuk mutatni az ingatlant és minden fontos részletet átbeszélünk.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Telek/földterület részletei

Ár: 22 000 000 Ft
Méret: 383 Négyzetméter
Azonosító: 11395306
Irodai azonosító: 111538
Cím: Keszthely
Telek: 383 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Jelleg: belterület

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Keszthely

Kizárólag nálunk!Balatontól 4 km-re a, Hévízi Tófürdőtől 3 km távolságra.ÉPÍTÉSI ...

Eladó telek/földterület

Keszthely

Kizárólag irodánk kínálatában. Balatontól 5 km-re a, Hévízi ...

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Keszthely

Kizárólag nálunk!Balatontól 4 km-re a, Hévízi Tófürdőtől 3 km távolságra.ÉPÍTÉSI ...

Eladó telek/földterület

Keszthely

Kizárólag irodánk kínálatában. Balatontól 5 km-re a, Hévízi ...