Eladó üdülő/nyaraló Csörög 28 000 000 Ft

Leírás

Csöppnyi boldogság! Csörög település madárcsicsergős, kertvárosi környezetében, belterületi, 1105 m2-es telken álló, önálló, egyszintes, nagy teraszos, udvari beállóval rendelkező hétvégi ház, szépen parkosított kerttel, várja új tulajdonosát!
A házikó a '80-as évek derekán épült téglából, mely 2020-22 ben teljes felújításon esett át. A felújítás során a víz és villanyvezetékek (32Amper), a nyílászárók, a tető (Lindab cserepes tetőlemez), valamint burkolat cseréje is megtörtént. Kívülről 10 cm-es szigetelést, nemes vakolattal kapott az épület. A ház fűtését és hűtését Midea típusú klíma biztosítja a fürdőszobát STIBEL ELTRON panel fűti, ezáltal minden évszakban lakható a ház. A meleg víz ellátást 80 literes bojler adja. Az ingatlan új konyhabútort és tűzhelyet is kapott, mely a vételár részét képezi. Elosztását tekintve nappali, melyből két hálószoba nyílik, konyhából és fürdőszobából áll. A kert gondosan karbantartott, örökzöldekkel és gyümölcsfákkal gazdagított. A kert öntözését ásott kút biztosítja. A telken található még tároló, mely a kerti szerszámok tárolására alkalmas.
Az ingatlan közmű ellátottsága víz, csatorna és villany bekötve, gáz az utcában.
Csörög infrastruktúrával kifejezetten jó ellátott megtalálható óvoda-bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, posta. Közlekedés szempontjából vonat és buszmegálló 5 perces sétával elérhető, ahova Vácra vagy Budapestre lehet eljutni. Autóval 15 perc alatt Budapest elérhető köszönhetően a 2x2 sávos autóútnak. A település több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést, illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad.
További információért és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 28 000 000 Ft
Méret: 35 négyzetméter
Azonosító: 11400065
Telek: 1105 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Klíma