Több előnye is van annak, ha az Ingatlanok.hu-n adja fel hirdetését. Az ingatlanpiac keresleti és kínálati oldalának minél szélesebb elérése érdekében a közelmúltban elindítottuk tematikus válogatásainkat, egy-egy adott ingatlan típusra fókuszálva. A leggyakoribb, legnépszerűbb típusok esetében így tovább növeltük az esélyét annak, hogy hirdetése eljut a megfelelő érdeklődőhöz.

Kiadoalberlet.hu

Kiadoalberlet.hu

Kiadoalberlet.hu oldalunk azzal a céllal indult, hogy a kiadó ingatlanoknak nyújtson egy jól optimalizált felületet. A kifejezetten albérlet keresőknek szánt oldalon kiadó lakások, házak, házrészek hirdetései között böngészhetnek a felhasználók, és gyorsan, könnyen kapcsolatba léphetnek a hirdetővel.

tovább a Kiadoalberlet.hu-ra »

Elado.lakas.hu

Elado.lakas.hu

Az eladó lakás a legnépszerűbb ingatlantípus a piacon. Válság ide vagy oda, továbbra is az eladó lakás a célpontja a legtöbb keresésnek az ingatlanos oldalakon, illetve a keresőkben - ezt a népszerűséget támasztja alá az oldalakra feltöltött nagyszámú eladó lakás hirdetés is.

tovább a Elado.lakas.hu-ra »

Csaladihazak.hu

Csaladihazak.hu

A Csaladihazak.hu cím alatt elérhető tematikus oldalunk a legfrissebb kiadó és eladó házak gyűjteménye. Az intelligens kereső révén könnyedén kereshet rá az igényeihez legjobban passzoló házakra - építési típus, és egy sereg további szempont szerint szűkítheti a feltöltött hirdetéseket.

tovább a Csaladihazak.hu-ra »

Budapest.ingatlan.hu

Budapest.ingatlan.hu

A budapesti ingatlanok iránt érdeklődők előszeretettel keresik fel a Budapest.ingatlan.hu oldalunkat, ahol zavartalanul böngészhetnek a fővárosi ingatlan hirdetések között. A hazai ingatlanpiac egyik lepezsgőbb szektoráról van szó, érdemes igénybe venni ezt a lehetőséget további potenciális érdeklődők megszólítására.

tovább a Budapest.ingatlan.hu-ra »

Lakasok.hu

Lakasok.hu

Tematikus gyűjteményeink legfiatalabb oldala, a Lakasok.hu azért jött létre, hogy a lakást keresők és lakást eladni szándékozók dolgát könnyítse. Az oldalon eladó és kiadó lakások hirdetései egyaránt fellelhetők, a fővárosból és az ország egész területéről érkeznek ingatlanok, folyamatosan bővítve a listát.

tovább a Lakasok.hu-ra »

Eladoiroda.hu

Eladoiroda.hu

Költöztesse vállalkozását a legmegfelelőbb helyszínre. Segítségére lesz ebben az Eladoiroda.hu néven indított tematikus oldalunk, ahol a hazai irodapiac kínálatát egy helyen tekintheti át. Az adatbázis nem kizárólag a fővárosra fókuszál, így ha vidéken van szüksége irodahelyiségre, itt megtalálhatja.

tovább a Eladoiroda.hu-ra »

Garazs.hu

Garazs.hu

A Garázs.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy önnek segítséget nyújtsunk garázsa értékesítésében. Illetve ha eladó, vagy kiadó garázst keres az egész ország területén, akkor kezdje a keresgélést erre a szegmensre fókuszáló tematikus oldalunkon. Egyszerű és összetett kereső is rendelkezésére áll, hogy megtalálja amire szüksége van.

tovább a Garazs.hu-ra »

Nyaralo.hu

Nyaralo.hu

A nyaralo.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk megtalálni a legjobb nyaralót számodra, akár vásárolnál, akár csak vakációra szeretnél bérelni. Országos lefedettségű adatbázisunk felhasználóbarát keresőjével könnyedén megtalálhatod számodra a legmegfelelőbbet. Ha megtetszik egy hirdetés, visszahívást is kérhetsz a tulajdonostól, hogy érdekel az ajánlata, illetve e-mailben is kapsz értesítőt ha feliratkozol a számodra érdekes témakörre.

tovább a Nyaralo.hu-ra »

Irodak.hu

Irodak.hu

Irodak.hu. Az oldal ahol biztosan megtalálja számára legkedvezőbb ajánlatokat, legyen szó bérelhető, vagy eladó irodákról. Azon dolgozunk, hogy Ön a legjobbat kapja. Egyeztessen a hirdetővel, kérjen tőle visszahívást, vagy tájékozódjon a legfrissebb hirdetésekről e-mail értesítőnk segítségével. Tematikus keresőnkkel próbálunk segíteni, hogy Ön biztosan olyan irodát találjon, ahol a legjobban érzi magát.

tovább a Irodak.hu-ra »

CSOKingatlanok.hu

CSOKingatlanok.hu

A már - vagy hamarosan - nagycsaládosok igényeit elégíti ki a CSOKingatlanok.hu, ahol csak és kizárólag olyan ingatlanokat listázunk, melyek a 10 + 10 milliós támogatással vásárolható meg. Az új építésű ingatlanok listázását továbbfejlesztett kereső segíti, amely biztosítva a megfelelő és releváns találatokat.

tovább a CSOKingatlanok.hu-ra »

Alberletek.hu

Alberletek.hu

Az Albérletek.hu-n egyaránt feladhatja kiadni kívánt albérlete hirdetését, vagy böngészhet a hatalmas adatbázisban, legyen szó kis- és nagyvárosokról egyaránt. Keressen egyszerűen a kiadó lakások és házak között, vagy adja fel albérlethirdetését néhány kattintással igazi fiatalos környezetben.

tovább a Alberletek.hu-ra »

Eladotelek.hu

Eladotelek.hu

Az Eladótelek.hu-n nem csak eladni kívánt telkének hirdetését adhatja fel egy modern felületen, hanem a hatalmas adatbázisban megtalálhatja, azt a telket, melyen álmai otthonát építi majd fel. Kereshet egyszerűen az eladó telkek között az ország egész területéről, vagy feladhatja hirdetését néhány perc alatt.

tovább a Eladotelek.hu-ra »

Realestate.hu

Realestate.hu

Az Ingatlancsoport portfóliójának első külföldiek számára készült oldala. Itt angolul beszélő érdeklődők találhatják meg az ingatlanok.hu rendszerének teljes kínálatát, és vehetik fel a kapcsoltot a hirdetőkkel. A Realestate.hu egyaránt megkönnyíti a külföldieknek a magyarországi ingatlanok keresését, és a hirdetőknek a megfelelő ügyfél megtalálását.

tovább a Realestate.hu-ra »

Ingatlankereso.hu

Ingatlankereso.hu

Keressen az új magyar ingatlankeresővel sokezer hazai ingatlan között zavaró, figyelemelterelő elemek nélkül! Az ingatlankereső.hu csak a lényegre koncentrál: a kínálatban eladó és kiadó ingatlanok (családi házak, lakások, nyaralók, ipari ingatlanok, stb). A hirdetések forrása hazai ingatlaniroda, ingatlanügynök vagy magánszemély. Kereshet típusra, településre, szűkítheti a találatok listáját ár alapján.

tovább a Ingatlankereso.hu-ra »

Mint látható, bár a legfontosabb ingatlan típusok már szerepelnek kínálatban, a fenti lista még nem fedi le a teljes ingatlanpalettát. A közeljövőben várhatóan további társoldalak javítják majd az Ingatlanok.hu hirdetéseinek elérését.