Kiadó családi ház Lajosmizse 300 000 Ft

Leírás

Kiadó kivételes adottságú terület Lajosmizsén az M5 autópálya lehajtó mellett!A területen található épületek eddig fűrésztelepként voltak hasznosítva így akár erre a tevékenységre tovább működtetheti!Amennyiben telephelynek,kamionparkolónak vagy állattartás céljából keres területet akkor további 2 hektárt igényelhet az ingatlanhoz!A telken található egy szoba-konyhás jó állapotú családi ház amit akár irodának, a vállalkozásához jól tud hasznosítani!A terület körbekerített, részben a közlekedési vonalak mart aszfalttal borítottak így nagyobb teherszállító járművek forgalmára is alkalmas. De amennyiben az ingatlanon további fejlesztésekre van igénye úgy a Tulajdonos nyitott beruházások elvégzésére!

300000 Ft/hó
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ016377-NOK

Családi ház részletei

Ár: 300 000 Ft/hónap
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11365560
Irodai azonosító: HZ016377-4605985
Telek: 10000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1

Térkép