Eladó családi ház Albertirsa 104 000 000 Ft

Leírás

Albertirsa központhoz közeli részén új építésű, 150 nm-es( lakás 124 nm+ terasz 26 nm), 4 hálószobás, 2 lakásos családi ház HÁTSÓ része, 2023 nyári átadással, 104 millió Ft.-ért eladó.
A projektben összesen 2 lakás kerül átadásra, 1330 nm-es telken, 104, és 124 millió Ft. értékben.
Mindegyik lakáshoz saját kert tartozik.
Az ingatlan alapterülete124 nm, az előszobából a világos, nagy ablakokkal és teraszajtóval rendelkező, dél-keleti tájolású nappaliba lépünk, amely étkezővel és konyhával egészül ki, így egy tágas térben lehet együtt a család. Külön helyiségben pedig egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszobát is használhatunk. A nappaliból a teraszra jutunk ki, amely egy jól használható, privát kertben végződik.
Az előszobából a fürdő mellett még egy nagyobb alapterületű hálószobát is találunk.
A nappaliból továbbhaladva egy közlekedőt találunk, erről nyílik még 3 szoba és egy fürdőszoba , valamint a kamra, és egy mosókonyha.
A mosókonyhában találjuk a gépházat. Az épületben a legkorszerűbb japán Fujitsu HighPower hőszivattyús hűtés-fűtés lett beépítve (H-tarifás mérőórával együtt) ,padlófűtéssel és szobánként digitális vezérlésű hűtő-fűtő Galetti Flat fancoilokkal.
Magas műszaki tartalom és minőségi kivitelezés jellemzi az ingatlant. A leendő vásárlónak lehetősége van a saját igénye szerinti burkolatok, ajtók kiválasztására egy magadott összeghatáron belül.
Ebben a jól élhető házban egy család kényelmesen, kompromisszum mentesen és nyugalomban tud élni. A helyiségek beosztását tekintve KÉT GENERÁCIÓ számára is ideális választás lehet.
A környéket jó infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet kínálva leendő tulajdonosának. Biztosított a jó közlekedés és a bevásárlás lehetőségei.
Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 104 000 000 Ft
Méret: 124 négyzetméter
Azonosító: 11238842
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Albertirsa

Eladásra kínálok Pest megyében, Albertirsán egy újépítésű ikerház ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Albertirsa

Eladásra kínálok Pest megyében, Albertirsán egy újépítésű ikerház ...