Eladó családi ház Bakonyszombathely 26 000 000 Ft

Leírás

Családi ház Bakonyszombathelyen !

Az ingatlankeresők egyik kedvenc falujában, Bakonyszombathelyen eladásra kínálok, egy 94 m2 -es családi házat. Az ingatlanban kettő szoba, konyha, étkező , fürdőszoba, kamra, egyéb helyiségek találhatók. Az épület téglából épült, viszont az egyik fal az vegyes falazatú (tégla és vályogtégla) . Tetőszerkezete jó állapotú, pala fedéssel. Nyílászárók részben fa, részben műanyag. Az otthon melegéről egy vízteres cserépkályha gondoskodik, a hőleadó radiátorokkal. Az ingatlan minden közművel ellátott.A telek mérete 3914 m2, így gazdálkodásra is kitűnően alkalmas. Mind a ház, mind a telek szép rendezett, karbantartott. Az ingatlan igény szerint felújítandó, de ebben az állapotában is azonnal költözhető.Bakonyszombathelyen iskola, új óvoda-bölcsőde, orvosi-, fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár, posta és több élelmiszerbolt található.

Ajánlom mindenkinek, aki egy dinamikusan fejlődő faluban szeretne élni, ahonnan rövid időn belül több nagyobb város is elérhető.Kisbér 7, Győr 37, Tatabánya 46, Komárom 38 és Mór 28 km távolságra található, jó buszközlekedéssel.
A faluban több munkásjárat is közlekedik, közte audis járat is. Amennyiben CSOK- vagy hitelre is szüksége van, abban is tudunk segíteni.

Irodánkban bankfüggetlen, díjmentes, teljes körű ügyintézéssel tudunk segíteni, akár egyedi kamatkedvezménnyel !Kulcsátadásig jelen vagyunk !

Hívjon bizalommal!

Referencia szám: HZ047471-NOK

Családi ház részletei

Ár: 26 000 000 Ft
Méret: 97 négyzetméter
Azonosító: 11369350
Irodai azonosító: HZ047471-4075337
Telek: 3914 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Bakonyszombathely

Fejezze be igénye szerint! Az ingatlankeresők egyik kedvenc településén, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Bakonyszombathely

Fejezze be igénye szerint! Az ingatlankeresők egyik kedvenc településén, ...