Eladó családi ház Barcs 30 900 000 Ft

Leírás

KÉT (AKÁR TÖBB) GENERÁCIÓNAK IS KIVÁLÓ, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ HÁZ, BARCS KÖZPONTI RÉSZÉN!

Barcson, a városközpont közeli, csendes, rendezett, kifejezetten szép mellékutcában, 601m2-es telken eladó egy több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas, lakhatóvá tett melléképülettel rendelkező, összesen 179m2 lakóteret kínáló, gázfűtéses, tégla építésű családi ház.

A telken 2 felépítmény található. A nagyobbik ház belső két szintes kialakítású, 145m2 összterületű. Alsó szintjén egy nappaliszoba, egy hálószoba, egy konyha, egy zuhanyzós fürdő, egy külön wc, egy kamra, egy előszoba, és a helyiségeket összekötő közlekedő helyiségek találhatóak. A nappalihoz a ház mögött csendes, kertre néző terasz tartozik, a bejárati ajtó előtti rész szintén fedett. Szintén itt kapott helyet a kényelmes parkolást biztosító garázs is, mely egy ajtó nyitásával, közvetlenül a lakótérhez csatlakozóvá is alakítható. Az épület felső szintjén 3 különnyíló szoba, egy kádas fürdőszoba, egy külön wc, és egy ezeket összekötő közlekedő kaptak helyet. Az egyik hálószobához tágas erkély csatlakozik, mely több személy részére is elegendő helyet kínál kiülésre, innen a környező kertváros látképe tárul elénk.

A kisebbik ház garzon elrendezésű, 33m2-es, egy tágas szoba, egy ablakos konyha, fürdőszoba+wc, és egy kamra helyiségek alkotják. Az épület alatt tárolásra kiválóan alkalmas pince található.

A nagyobbik ház igény szerint felújítandó állapotban van, de kisebb ráfordítással is beköltözhető. Fényviszonya kitűnő, szinte minden helyisége ablakos, reggeltől estig rengeteg természetes fényben részesül - s mivel az ablakok különböző irányba néznek, szellőztetni is könnyű. A kisebbik ház belső felújításra szorul.
Mindkét épület jól megépített, tégla építésű, az 1980-as években épültek. A nagyobbik ház teteje jó minőségű cseréppel fedett, kiváló állapotnak örvend. A kisebbik ház tetején pala fedés található, mely szintén jó állapotú, karbantartott.

Az épületek fűtése gázkonvektorokkal megoldott. Cirkófűtésre könnyen át lehet állni, ehhez épített kémény is rendelkezésre áll.

A telek 601m2 méretű, a házakon kívül még egy tégla építésű kerti tároló, és egy kerti tűzrakó, sütgető is megtalálható rajta. A terület füvesített, de árnyékot biztosító fák is lettek ültetve. A területen bőséges hely áll rendelkezésre pl. játszótér, vagy veteményes számára is. A garázson kívül a telken még további autók számára megoldott a parkolás.

A környezet remek ellátottságú, a lakókörnyezet kifejezetten szép, jó szomszédokkal. A közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek gyalogosan is könnyedén elérhetőek. Tömegközlekedéssel utazóknak jó hír, hogy Barcs jelentős vasútállomással rendelkezik, mely a Pécs, Szombathely irányába kapcsolódó vonal részét képezi. A település a Dráva partján található, a helyben található hídon átkelve Horvátországban szintén biztosítottak bevásárlási lehetőségek.

Az ingatlan irányára: 30,9 M Ft

Irányár: 30900000 Ft

Referencia szám: HZ020893

Családi ház részletei

Ár: 30 900 000 Ft
Méret: 179 négyzetméter
Azonosító: 11429399
Irodai azonosító: HZ020893-4748068
Telek: 601 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Barcs

Barcs külterületén, a központtól mindössze 6 km-re kínálok megvételre, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Barcs

Barcs külterületén, a központtól mindössze 6 km-re kínálok megvételre, ...