Eladó családi ház Beloiannisz 27 990 000 Ft

Leírás

Kedves Befektetők!
Szeretnénk bemutatni Önöknek ezt a csodálatos ingatlant, ami ideális választás lehet azoknak, akik egy minimalista kialakítású, átlagos állapotú házat keresnek Beloianniszban, Fejér vármegyében. Az ingatlan alapterülete 57.2 nm, a telek mérete pedig 594 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre az új tulajdonos számára. Az ingatlan 2 szobával, 1 fürdőszobával (tusolót még ki kell alakítani) és 1 konyha-étkezővel rendelkezik, valamint egy 3.8 nm-es terasz is tartozik hozzá. Az ingatlan állapota átlagos, de bővítési lehetőség is adott, így az új tulajdonos szabadon formálhatja az ingatlant az igényeinek megfelelően.
A ház betonsávalapra B 30-as falazótéglából épült a födém betongerendás, téglából készült ívesberakással szigetelt, a fa tetőszerkezet megfelelő előkészítés után lett beépítve, palahéjalással fedve.
Az egész lakás aljzata járólapokkal burkolt és PVC-vel borítottak.
Nyílászárók közül a fából készült ablakok ÚJAK, 2 rétegű hang és hőszigeteléssel készültek.
Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, míg a melegvizet elektromos bojler biztosítja.
Az ingatlan panorámája pedig mesés, így az új tulajdonos minden nap élvezheti a környék szépségeit. Az ingatlan környéke ellátottság szempontjából kiváló, a közlekedés pedig kitűnő. Az ingatlan központi elhelyezkedésű, így minden fontosabb helyszín könnyen elérhető. Az ingatlan akadálymentesített, így azok számára is ideális választás lehet, akik mozgássérültek. A környék csendes és biztonságos, így az új tulajdonosok nyugodtan élvezhetik az otthonuk nyújtotta kényelmet. Az ingatlan környékén számos lehetőség van a szabadidős tevékenységekre, így az új tulajdonosok sosem fognak unatkozni.

A 27,99 milliós vételár, 27% ÁFÁ-t tartalmaz és amennyiben CÉG vásárólja meg az ingatlant, úgy abban az esetben az ÁFA visszaigényelhető!

Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.
Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk az ingatlanvásárlási folyamat során.
Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

csendes, központ, zöld, ablak, nyugodt

Családi ház részletei

Ár: 27 990 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11427764
Telek: 594 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz