Eladó családi ház Budapest II/A. ker, Erzsébetliget, 290 000 000 Ft

Leírás

II. kertvárosi részén, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, gyönyörű, ~1200 nm-es parkosított kertben lévő, kitűnő állapotú, tágas, hatalmas terekkel rendelkező önálló családi ház eladó! Az igényes környezetben, hasonló épületek szomszédságában elhelyezkedő ingatlan pár perc autóútra található a Francia-, valamint az Amerikai Iskolától. A telek sík, füvesített, nagyon jól használható, dísznövényekkel gazdagon beültetett, automata öntözőrendszerrel felszerelt. A bő húsz éves, folyamatosan karbantartott ingatlan tíz éve nagyobb felújításon esett át, ekkor külső hőszigetelést kapott, cserére kerültek a külső burkolatok, a külső műanyag nyílászárók redőnyei. A következő fűtési időszakban már HŐSZIVATTYÚ biztosítja az ingatlan fűtését és használati melegvíz ellátását, a gázüzemű központi kazán és a kandalló alternatívájaként.
Az épület két lakószintjén a nagyméretű, 64 nm-es, kandallóval ellátott, terasz-és kertkapcsolatos nappali, a nagyméretű, ízléses beépített bútorral kialakított, gépesített konyha, 5 hálószoba, valamint 3 fürdőszoba helyezkedik el.
A kiszolgáló szinten található a - sík behajtón megközelíthető, motoros garázs- és kertkapuval ellátott - 2-3 gépkocsi tárolására alkalmas garázs, a nagyméretű beltéri medence, szauna, a gépészeti-, valamint a háztartási helyiség.
Az ingatlan óriási tereinek köszönhetően egy több gyermekes család igényeihez tökéletesen illeszkedik, a ~3 méteres belmagasság tovább növeli a kellemes térérzetet.
Az ingatlan klímával és riasztó rendszerrel felszerelt.
Tökéletes külső-belső kialakítású igényes otthon a tágas élettérre vágyó ügyfelek számára.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba

Családi ház részletei

Ár: 290 000 000 Ft
Méret: 430 négyzetméter
Azonosító: 11263561
Városrész: Erzsébetliget
Erkély mérete: 100.00 négyzetméter
Telek: 1173 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Hőszivattyú
Komfort fokozat: Luxus komfort
Szintek száma: 2 szint
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince