Eladó családi ház Budapest II/A. ker, Máriaremete, 449 000 000 Ft

Leírás

Budapest, II. kerület, Máriaremete csendes kis utcájában, eladó egy különleges atmoszférával rendelkező, budai hegyekre PANORÁMÁS, PRÉMIUM minőségű VILLA ÉPÜLET!


A 730 nm-es parkosított kertben álló 350 nm-es ingatlan a legkiválóbb anyagok felhasználásával épült polgári stílusban, újkorától egy diplomáciai testület használta.

Az ingatlan tájolása D-DNy-i, körbesüti a Nap! Az automata öntözőrendszerrel felszerelt, igényesen beültetett és gondozott kert mind a négy oldalról hatalmas zöld növényekkel határolt, intimitást biztosít.

Jól átgondolt, kiváló beosztású a ház! A hatalmas, erkélykapcsolatos étkezŐ-nappali mellett, külön háló/dolgozószoba is ki lett alakítva, melyek igény szerint akár egybe is nyithatók!
A nappalit körbe öleli a széles erkély, melyről csodálatos panoráma nyílik a környező budai hegyekre. A külön konyha is hatalmas, igény szerint egybe nyitható a nappalival!

Kényelmes és hangulatos lépcsőházon keresztül közelíthető meg a 3 nagyobb emeleti hálószoba, melyekhez két fürdőszoba is kapcsolódik.
Két hálószobának szintén van erkély kapcsolata, melyről csodálatos látványban részesülhetünk.

A padlástér lenyíló lépcsővel közelíthető meg, kiválóan alkalmas tárolásra.
A beépített szekrények és a konyhabútor mind egyedileg készült, kiváló minőségben, magyar asztalosmester által! Házközponti porszívó minden helyiségben kialakított!

Az impozáns lépcsőházon lefelé lépdelve a terasz és kertkapcsolatos, nagyméretű beltéri úszómedencéhez érünk, melynek fűtött vize télen-nyáron rendelkezésre áll.
Ellenáramoltatóval és víz alatti hangulatvilágítással is felszerelt! Nagyobb méretű szauna is rendelkezésre áll a pihenésre, feltöltődésre vágyóknak.
A mellette kialakított zuhanyzó, és wc is a kényelmet szolgálja.

Az alsó szinten dupla garázs található, melybe nagyobb méretű autók is elférnek. Elektromos autó töltő is rendelkezésre áll!
A mosókonyha külön helyiségként, ott található az új, legmodernebb cirkó készülék is, illetve a házközponti porszívó központi egysége.

A gépkocsilehajtó és a kültéri személybejáró fűthető! A nappaliban kandallónak, külön kémény rendelkezésre áll!

Az ingatlan TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Nem igényel semmilyen felújítást, festést sem!

Kínálati ára: 449 M Ft!

Családi ház részletei

Ár: 449 000 000 Ft
Méret: 350 négyzetméter
Azonosító: 11388319
Városrész: Máriaremete
Telek: 730 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Luxus komfort
Kor: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: 3 szint
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz