Eladó családi ház Budapest VIII. ker 1 500 000 000 Ft

Leírás

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!! APARTMANHOTELNEK ALKALMAS ÉPÜLET ELADÓ A VIII. KERÜLETBEN.
EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS !!! 8. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A JÓZSEF KÖRÚT VONZÁSKÖRZETÉBEN A RÁKÓCZI TÉRNÉL ELADÓ ÉPÜLET, EREDETILEG HOTELNEK SZÁNT INGATLAN!

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Az épület zárt sorúan helyezkedik el a telken, a pinceszinten és a földszinten teljesen beépült az építési terület, az emeleti szinteken két kis belső udvar lett kialakítva. A tervezett épület 3 pinceszintes + földszint + 7 emeletes, magas-tetős kialakítású. Az épület építménymagassága 24,414 m. A 3 db pinceszint megközelítését gépkocsival, autólifttel tervezték, a födémáttöréseit kihagyták és vasbeton körítő falát megépítették. A 3 pinceszinten a teremgarázs ÖSSZESEN 21 db gépkocsi tárolására alkalmas.

A földszintről indul a második lépcsőház az emeleti szintek felé. A földszint monolit vasbeton tartószerkezetű. Az általános emeleti szinteken (1-6) az ugyancsak monolit vasbeton tartószerkezet készen van. Az emeleti szintek a két lépcsőházon és a liften keresztül közelíthetők meg. A 6 emeletnél az utca felé már tető van kialakítva. A 7. emelet az utca felé tetőtéri szint, a belső udvarok felé teljes szint.

A 7. emelet felett három gépészeti felépítmény épült meg. A közművek már be vannak vezetve, új tulajdonosa eldöntheti, hogy mit szeretne kialakítani belőle, akár teljes-értékű lakásokat egy - egy szinten vagy külön szobákat vizesblokkal rövid távú kiadásra, esetleg hotelnek / szállónak, gyógyászati központnak, cég központnak, iroda háznak is tökéletes választás.

- Telek területe: 379,00 m2
- Övezeti besorolás: VK-VIII-1
- Épület össz. nettó alapterülete 3158,89 m2

Az épület rugalmasan megtekinthető reggel 9 és este 6 között a hét bármely napján.

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Családi ház részletei

Ár: 1 500 000 000 Ft
Méret: 3 158 négyzetméter
Azonosító: 11325915
Irodai azonosító: M232759-4524732
Cím: Budapest 8. ker.i eladó 3158 nm-es ház
Telek: 379 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 4 szintnél több
Egész szobák: 42

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest VIII. ker

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!! EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest VIII. ker

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!! EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ ...