Eladó családi ház Budapest XI. ker 449 000 000 Ft

Leírás

Sasadon, 11. és a 12. kerület határán eladó egy 522 nm-es, 5 szobás, napfényes, stílusos villa épület, 1425 nm-es telken, parkosított zöld kerttel. A ház két oldalát körülvevő nagy méretű terasz a nappaliból, illetve az étkezőn keresztül megközelíthető mely 94 nm (összefüggő terasz).

Egymástól két elszeparált garázs található (egyik egy, a másik kettő autó egymás melletti beállására alkalmas) a felhajtó fedett részére további 2 autó tud parkolni. A házba a garázsokon keresztül is fel lehet jutni, illetve gyalogosan külön gyalogos bejáró vezet a házba. Mindkét garázshoz tartozik egy-egy tároló helyiség, mely kiválóan alkalmas kerti eszközök, kerékpárok, sportszerek tárolására. Ezen a szinten található egy tágas előtér, melyből két tároló helyiség nyílik. Az előtér másik oldalán egy beépített szekrényes gardrób található. Ugyanezen a szinten kapott helyet a gépészet, a mosókonyha, egy wellness helyiség (finnszauna, infraszauna, jacuzzi, zuhanyzó) és egy pillanatnyilag konditeremnek, masszázshelyiségnek hasznosított nagy méretű szoba. Erről a szintről a lépcsőházon keresztül lehet feljutni a földszintre. A lépcsőház előteréből nyílik egy további helyiség, mely pillanatnyilag fogorvosi rendelőnek van kialakítva. A lépcsőházon keresztül a földszintre juthatunk. A földszinten található egy szellős, nyitott, gránitlapos amerikai konyha, beépített AEG gépekkel, valamint beépített konyhai bútorzattal. Tágas, világos, nyitott étkező, nappali (a nappali és az étkező egy összefüggő teret alkotnak, melyek területe több mint 80 m2) , folyosó, vendég toalett, egy dolgozó szoba és egy vendégszoba zuhanyzós fürdőszobával található még ezen a szinten. Ugyanezen a szinten kapott helyet a hálószoba, egy mögötte elhelyezkedő sétáló gardróbbal, valamint a hálószobához tartozó tágas fürdőszobával (zuhanyzós és sarokkádas). Az étkezőről ki lehet jutni a terasza, illetve a konyhából nyílik egy tágas, fűthető téli kert is.

A nappaliban beépített szekrények, könyvespolcok találhatók. A nappalit az étkezőtől egy impozáns beépített tálaló szekrény választja el egymástól, melynek az étkező felé eső oldala tálaló szekrény, a nappali felé eső oldala bárpultként lett kialakítva. A nappaliban található egy kandalló is.
A nappaliból és az étkezőből egyaránt megközelíthetők a kertkapcsolatos teraszok, ahol kellemes pihenési lehetőséget nyújt a nagy, zárt, intim kert.

Az ingatlan kívülről gyalogosan is megközelíthető, az ingatlannak külön gyalogos bejárója van, melyet formára vágott sövény szegélyez. Ha ezen a bejárón keresztül közelítjük meg a házat, akkor egy szép, tágas előszobába érkezünk, melyben rengeteg pakoló felület, beépített szekrények. Az előszobából ebből az irányból a nappaliba érkezünk. Az előszobán át érhető el a belső lépcsőház, mely felvisz a tetőtérbe, illetve a másik irányba levisz az alagsorba. A ház tetőtere nem lett beépítve, azonban kis ráfordítással a 125 nm-es tetőtéri rész 2,8 m belmagassággal kialakítható. Tervek a kialakításhoz rendelkezésre állnak. A fenti lakrész önálló egységet tud alkotni a házban ugyanis a lépcsőházból lehet megközelíteni, ezáltal lehetőség nyílik akár több generációs együttélésre.
Az ingatlant nagy, nyitott terek jellemzik, 3,3 m-es belmagassága csak tovább növeli a térérzetet.
A ház azonnal költözhető, kiváló műszaki állapotú, mindemellett folyamatos az ingatlan karbantartása.

A házban Daikin inverteres klímarendszer lett kiépítve. A biztonságról kamera rendszer és riasztórendszer gondoskodik. A házban elektromos redőnyrendszer működik. Valamint a ház körül elektromos, szélérzékelős árnyékolók lettek felszerelve. További kényelemi elem az elektromos kertkapu, a kamerás kaputelefon és elektromos, távvezérelhető garázskapuk.

A nagy kert kellő szeparáltságot ad a szomszéd házaktól. Ezt segítik a kertben lévő fák és magas sövények is. A kertben öntöző és csöpögtető berendezés működik, kerti világítás van. A házat külön is ki lehet világítani a kerttől függetlenül.

Az ingatlan és környéke kifejezetten csendes, bevásárlási lehetőségek gyorsan elérhetőek, az M1 – M7 kivezető szakasza autóval néhány perc alatt megközelíthető. Tömegközlekedési eszközök 500 méteren belül elérhetők. A főváros kulturális intézményei 1/2 órán belül megközelíthetők (színházak, múzeumok, mozik stb.) Zaj- és levegőszennyezettsége alacsony.

Családi ház részletei

Ár: 449 000 000 Ft
Méret: 522 négyzetméter
Azonosító: 10855196
Irodai azonosító: 12165
Cím: XI. ker Lanka utca
Telek: 1425 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: társasház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti
Komfort fokozat: Luxus komfort
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: 3 szint + tetőtér
Egész szobák: 5
Fél szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Kőérberek

Referens: DJ21/100032 Eladó Budapest XI. kerületében, a Kőérberekben az ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

P21290 SASADON EGYEDI MEGJELENÉSŰ, KÉTLAKÁSOS VILLA BELSŐ MEDENCÉVEL, ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Exkluzív Családi ház Madárhegyen! FOR THE ENGLISH VERSION PLEASE SCROLL ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Madárhegy

Madárhegyen, kedvelt utcában 226nm alapterületű ikerház eladó. Az panorámás ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Kőérberek

Referens: DJ21/100032 Eladó Budapest XI. kerületében, a Kőérberekben az ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

P21290 SASADON EGYEDI MEGJELENÉSŰ, KÉTLAKÁSOS VILLA BELSŐ MEDENCÉVEL, ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Exkluzív Családi ház Madárhegyen! FOR THE ENGLISH VERSION PLEASE SCROLL ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Madárhegy

Madárhegyen, kedvelt utcában 226nm alapterületű ikerház eladó. Az panorámás ...