Eladó családi ház Budapest XIX. ker 199 800 000 Ft

Leírás

Kizárólag a Fodor Ingatlanközvetítő kínálatában eladó a XIX. kerület kertvárosi részen 730 négyzetméteres saroktelken elhelyezkedő régi polgári típusú, nagy belmagassággal és nagy szobaméretekkel rendelkező 182 négyzetméteres családi ház.

A 20. század elején 60 centis téglafalból épült családi házat a kilencvenes években felújították, korszerűsítették a gáz, a villany és a víz hálózatot is. Jelenleg a konvektoros fűtés mellett cserépkályha szolgáltatja az otthon melegét. A meleg víz ellátás gázbojlerről biztosított.
Elrendezése: Télikert, előszoba, konyha, kamra, fürdő, wc, közlekedő és 4 tágas szoba.

A családi házat a tágas, világos, stílusos belső terek és hatalmas belmagasság jellemzik. A sarokteleknek köszönhetően két utcából is megközelíthető akár gyalogosan, akár gépjárművel. Gépjárművel az egyik oldalról garázskapun keresztül van lehetőség beállni, ahol az épülettel összeépített fedett gépkocsibeálló óvja az autónkat.
Az ingatlan alápincézett, szinte a teljes területe alatt, valamint beépíthető tetőtérrel rendelkezik. Ezáltal a belső hasznos alapterület igény esetén bővíthető.
A 730 négyzetméteres telekméret rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódás több formájának is, akár kerti sütögetőt, medencét, gyerekbirodalmat létesítünk, itt minden elfér.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes mellékutcában helyezkedik el Kispest frekventált részén, az Ady Endre út közelében, mégis távol a főút zajától. Pár perc sétával elérhető a 42-es villamos vonal, amely a Határ úti csomópontig közlekedik. Autóval a M5 bevezető pár perc alatt elérhető, a másik irányban pedig az Üllői út érhető el könnyedén.

Olyan vevőknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a világos, tágas tereket, a nyugodt családi életet, miközben könnyedén érhetőek el a főbb csomópontok és minden fontosabb kiszolgáló egység.

Részletes tájékoztatásért, bővebb információért, vagy a lakás megtekintése miatt keressen bizalommal a hét bármely napján..

Az irányár 199,8 millió forint.
Az ingatlan per és tehermentes, 1/1-es tulajdonban van, rövid időn belül költözhető.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Családi ház részletei

Ár: 199 800 000 Ft
Méret: 182 négyzetméter
Azonosító: 11338996
Irodai azonosító: 308804
Telek: 730 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs