Eladó családi ház Budapest XVI. ker 550 000 000 Ft

Leírás



Lépjen be egy másik világba ebben a rendkívüli, modern 550 nm-es családi villába, amely egy 1442 nm-es területen található a XVI. kerület csendes és biztonságos környékén. Az épület a 2000-es évek elején épült, és azóta folyamatosan gondoskodnak róla, hogy mindig a legmagasabb szintű minőséget nyújtsa.



Ez a mediterrán villa egy olyan életstílust kínál, amely az elegancia és a nyugalom tökéletes egyensúlyában találkozik. Az épület modern és praktikus tervezése által magával ragad, miközben a funkcionalitás és a letisztultság jelen van minden részletben. Az otthonban található félátriumos elrendezés egyedi és stílusos.



Az épületen belül egy úszómedence található, amely lehetővé teszi, hogy bármikor élvezhesse a víz örömét. Az úszómedence előtt pedig egy csodálatos terasz terül el, ahol lazíthat és élvezheti a napfényt.



Az épületben található nappali, 4 hálószoba és 2 félszoba modern és elegánsan berendezettek, a kandalló pedig hangulatossá teszi a tereket. A villa teljesen bútorozott, minőségi készített bútorokkal, valamint stílusos spanyol burkolatokkal. Az emeletre egy gyönyörűen hajlított lépcsősor vezet, amely magával ragad a harmóniájával.



Az építés során kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használták, beleértve a burkolatokat, nyílászárókat, szanitereket, klímát, riasztó- és kamerarendszert. Az ablakok műanyag fa hatásúak, hőszigeteléssel rendelkeznek, míg a fa bejárati ajtó stílust és biztonságot sugároz.

A fűtést egy új Viessmann gázcirkó biztosítja, padlófűtéssel a földszinten és radiátorokkal az emeleten.



Az épület alatt található három gépkocsi befogadására alkalmas garázs, további 3-4 autó pedig a zöld tetös lehajtó alatt parkolhat. Sőt, a garázsból egy kislift a kamrába vezet, így mindent egyszerűen szállíthat fel és le.



A kertben automata öntözőrendszer gondoskodik a növények és a kert állandó gondozásáról.

A villa részeként épített borospince címeres téglából készült, és mintegy 30 nm-es, ideális a borok tárolására és kóstolására.



A XVI. kerületből a belváros könnyen elérhető, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Több útvonalon keresztül mindössze 20 perc alatt elérheti Budapest központját.



Ez a luxusvilla igazi otthon és életérzés, mely magával ragadja Önt egy mediterrán álomvilágba. Ha az elegáns életmód és a minőség mellett dönt, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant.





Szívügyünk az otthonod!

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.



Turmezei Zsuzsa, 06-20-225-6124
turmezei.zsuzsa@gacsohaz.hu


Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:
1163 Budapest, Veres Péter út 39.

Családi ház részletei

Ár: 550 000 000 Ft
Méret: 550 négyzetméter
Azonosító: 11398173
Irodai azonosító: 360151088-455
Telek: 1442 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 5
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! A 16. kerület egyik legszebb utcájában ...

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

XVI. KERÜLETBEN RÁKOSSZENTMIHÁLYON, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! A 16. kerület egyik legszebb utcájában ...

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

XVI. KERÜLETBEN RÁKOSSZENTMIHÁLYON, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ...