Eladó családi ház Bük 225 000 000 Ft

Leírás

Bük frekventált, fürdőhöz közeli részén eladó egy jól működő, igényesen kialakított panzió 6 apartman részleggel és egy különálló, egyedi hangulatú szaunaházzal.
Az épület-komplexum egy jól megközelíthető, 806 nm-es saroktelken található. A fő ingatlan a 90-es években épült, melyet 2018-ban úgy modernizáltak, hogy csak a főfalak maradtak meg, azzal együtt kicserélték a teljes közműrendszert, a tetőt, a nyílászárókat, a burkolatokat, a szanitereket, a gépészetet. A házat nagyon körültekintően úgy tervezték meg, hogy annak fenntartása és működtetése gazdaságos és professzionális legyen. A teljes lakható terület a szaunaházzal együtt 290 nm, ehhez kapcsolódik még egy 36 nm- tároló rész a pincében.
A tetőtér beépítéses házban 3 szinten 6 apartman tud állandó jelleggel vendégeket fogadni: a 107 nm-es földszinten 3 db (22 nm, 32 nm, 37 nm-es) apartman, a br. 76 nm-es emeleten 2 db (34 nm, 34 nm) apartman, a 107 nm-es szuterén részben 1 db 71 nm-es apartman került kialakításra.
A szuterén szinten található még két nagy helyiség, melyek tárolóként, mosókonyhaként is funkciónálnak, ezekben kapott helyet a gépészet és annak vezérlése (ipari vízlágyító-, és napelemrendszer irányítása, puffertartály) Az apartmanok fűtése és hűtése infrapanelekkel és klímaberendezésekkel történik.
2023-ban a környzettudatosság jegyében kiépítésre került egy 15 kw-os napelemendszer, mely 2033-ig teljes mértékben fedezi a ház teljes fűtését és villamosenergia felhasználását, így a panzió üzemeltetőjének nem kell ezen költségekkel számolni. A házat tulajdonosai Loxone „okosotthon” rendszerrel automatizálták azért, hogy az épület automatikusan vezérelhető legyen és megfeleljen a magas szintű kényelmi igényeknek és energetikai elvárásoknak. A rendszer bárhonnan távirányítással működtethető: az ingatlanban világításvezérlés, vagyonvédelem (külső, belső kamerarendszer van), kártyás beléptetőrendszer, hűtés-fűtés-szellőztetés szabályozás, automatizált ajtó, ablak, kapunyitás működik.
A telek zárt udvarán a panzió vendégei számára 2022 nyarán felépült egy 36 nm-es, egyedi hangulatú, fa szerkezetű pihenőház, melyben egy 9 kw-os szauna is szolgálja a kényelmet. A ház a többi apartmanhoz hasonlóan rendelkezik fekvőhellyel, főzési lehetőséggel, vizes blokkal, így alkalmas arra is, hogy a szállóvendégek ott elszeparáltan pihenjenek.
Az udvarnak van szépen parkosított, füvesített része, illetve minden apartmanhoz tartozik térkövezett beállóhely is a rendezett, automata kapuval elzárt telken.

A panzió vendégköre érkezik a szállásadó oldalakról, a település turistákat vonzó szegmenséből, illetve újabban a hatalmas beruházást megvalósító nemzetközi gyár mérnökeinek, munkavállalóinak köréből is, így annak gazdaságos működtetése jól tervezhető.
A település infrastruktúrája remek, boltok, vendéglátóhelyek, oktatási és egészségügyi intézmények, kalandpark, golfpálya, nívós welness szállodák, nagy múltú élményfürdő, pezsgő élet, sok munkalehetőség várja az itt letelepedőket.

Az ingatlant tulajdonosai a teljes, fotókon is látható igényes felszereléssel, bútorzattal, illetve a panzió üzemeltetési jogával együtt értékesítik, eladásának oka a család tevékenységének profilváltása.
Ha érez magában ambíciót saját vállalkozás működtetésére és el tudja képzelni jövőjét a szállásadás területén ezen a szépen fejlődő Vas megyei városkában, akkor kérem, keressen!

Családi ház részletei

Ár: 225 000 000 Ft
Méret: 290 négyzetméter
Azonosító: 11368334
Irodai azonosító: HZ045591-4611644
Telek: 806 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Pince

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Bük

Magas életminőséget biztosító birtok eladó az osztrák határtól 15 ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Bük

Magas életminőséget biztosító birtok eladó az osztrák határtól 15 ...