Eladó családi ház Ceglédbercel 74 900 000 Ft

Leírás

Pest Megyében a FŐVÁROSTÓL 30 PERCRE, FELÚJÍTOTT Családi ház eladó!

⁃ FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ
- ALACSONY REZSI
- Duplakomfort
⁃ FŐVÁROSTÓL 30 PERCRE
- Erkély
- Terasz

Eladásra kínálunk Ceglédbercelen egy felújított, 144 nm-es, 5 szobás, kétszintes, duplakomfortos családi házat. Az épület fűtését jelenleg egy gázkazán a meleg víz ellátását pedig egy bojler biztosítja. A ház belülről 2 éve szinte teljesen megújult. A felújítás az alábbiakra terjedt ki:

⁃ nyílászárók
⁃ fűtésrendszer (kazán, csővezeték)
⁃ radiátorok
⁃ burkolatok
⁃ szaniterek
⁃ 2 db bojler
⁃ 4 db hűtő-fűtő klima


ELRENDEZÉS:
A ház földszintjén az ingatlanba lépve egy előszobába érkezünk, onnan egy tágas nappali fogad minket ami egy légtérben található a konyhával. A nappaliból egy kis közlekedőn át a fürdőbe illetve a mellékhelyiségbe jutunk. Szintén a földszinten a bejárat mellet található a külön bejáratú kazánszoba vagy másnéven kazánház. Az emeleten a közlekedőből nyílnak a szobák amiből 4 db van összesen. Az emeleten két erkély is található amik két külön szobából nyílnak. A felső szinten került kialakításra egy második fürdő + wc is.

A házhoz tartozik még egy teljesen elszeparált melléképület is. Az épületbe a belső udvarról egy külön bejáraton át juthatunk be. Itt helyet kapott egy nagyobb méretű szoba, egy konyha, fürdőszoba és egy kamra.

A ház és a melléképület méretei az alaprajzon megtalálhatók.

Az udvarban található két nagyméretű külön bejáratú garázs is.. Az egyikben szerelőakna van kialakítva ami plusz lehetőségeket biztosít a következő tulajdonos számára.

LOKÁCIÓ:
A településről a közlekedés az M4 és az M5 közelsége miatt autóval nagyon egyszerűvé vált, de ugyanez elmondható a kötött pályás közlekedésre is hiszen a településen áthaladó debreceni gyors vonat a főváros felé viszonylag sűrűn közlekedik. Ebből adódóan Budapest felé a közlekedés csillagos ötös, annál is inkább mivel a vasútállomás a háztól kb 3 perc sétára van. Mivel a település Budapest agglomerációjában helyezkedik el ezért azoknak is jó választás lehet akiket a munkájuk Budapesthez köt. Fontosnak tartom még megemlíteni, hogy az óvoda, bölcsőde is sétatávolságra van az ingatlantól, de akár az élelmiszerboltok és a horgásztavak is gyalogosan megközelíthetők.


AJÁNLÁS:
Az ingatlan minden igényt kielégít, és tökéletes választás lehet azok számára, akik nyugodt, mégis Főváros közelségű otthont keresnek. Ha a rohanó hétköznapok után a nyugalom szigetére vágyik, itt garantáltan megtalálja a kikapcsolódást és a békét.

A ház azok számára is kitűnő választás, akik szülőkkel illetve nagyszülőkkel képzelik el az életüket a ház két külön bejáratú lakrészének köszönhetően, de akár bérbeadásra is tökéletesen alkalmas.

Amennyiben Ön ilyen paraméterekkel rendelkező ingatlant keress, ne is keresse tovább, megtalálta. Hívjon fel, és kérjen időpontot a megtekintésre akár hétvégén is.

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel is megvásárolható. Kizárólag a mi irodánk kínálatában.

Hitellel kapcsolatban, független hitelszakértőink a jelenleg elérhető legkedvezőbb ajánlatokkal díjmentesen álnak a rendelkezésükre.
További kérdések és megtekintés esetén keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén, akár hétvégén is.

Családi ház részletei

Ár: 74 900 000 Ft
Méret: 144 négyzetméter
Azonosító: 11390333
Telek: 592 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: 1 szint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Ceglédbercel

TAKAROS HÁZ RENGETEG LEHETŐSÉGGEL ! Összeköltözők, nagy családosok, ...

Eladó családi ház

Ceglédbercel

Eladó kétszintes 4 szobás családi ház Ceglédbercelen! 2006-ban épült ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Ceglédbercel

TAKAROS HÁZ RENGETEG LEHETŐSÉGGEL ! Összeköltözők, nagy családosok, ...

Eladó családi ház

Ceglédbercel

Eladó kétszintes 4 szobás családi ház Ceglédbercelen! 2006-ban épült ...