Eladó családi ház Csesznek 47 000 000 Ft

Leírás

CSESZNEKEN, LENYŰGÖZŐ VÁRPANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, déli lejtőn, 2909nm-es telken épült házikót kínálok megvételre.

Az épület felújítandó, bár néhány felújítás már megtörtént rajta. (Néhány ablak már műanyag, a fürdőszoba és az egyik szoba utólag épült.)

A nettó 115nm-en 3 tágas szoba, egy konyha, étkező, 2 kamra, fürdőszoba, külön wc, és a közlekedő kapott helyet. A két bejárat előtt hosszú tornác emlékeztet a múltra. A ház alatt egy 13nm-es pincében tárolhatja a kertben megtermelt zöldségeket.

A fűtést cserépkályhák és a használati melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A födém stukatúros, a tetőszerkezet jó állapotú gerendákkal, az utcafronti részen pala, az épület régebbi részén cserépfedéssel.

A falazat vegyes, kő, vályog és tégla.

Az ingatlanon több melléképület is található, tárolók, egy garázs és ólak, istálló, pajta, műhely és a locsoláshoz egy bővízű ásott kút is rendelkezésre áll.

A műhelyben az ipari áram is kiépítésre került.

Az ingatlan meredeken emelkedő hátsó részén számtalan gyümőlcsfa áll és terem rendületlenül, gigantikus diófák, alma, körte, cseresznye, szőlő, szilva és naspolya, A termőföld ideális a gazdálkodásra.

A faluban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges lehet. Háziorvos, védőnő, patika, fogorvos, óvoda, iskola, posta.
A település Zirctől 12km-re, csodálatos természeti környezetben a Bakony közepén található, ahol az itt élők, vagy a turisták a pihenés mellett csodás helyeken túrázhatnak, sziklát mászhatnak, megtekinthetik a tatárjárás után épült várat, ahol folyamatos programokkal várják az idelátogatókat.

Mivel a település és környéke frekventált turista célpont, az ingatlan befektetési célra is kiváló lehetőség!

Jöjjön, nézzük meg együtt és TEGYEN AJÁNLATOT!

Az ingatlanról videót is készítettünk, honlapunkon megtekinthető H489210 a regisztrációs számra keresve.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a leírás, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK, FALUSI CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakony / Csesznek / ház /



#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Családi ház részletei

Ár: 47 000 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11415168
Telek: 2909 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz