Eladó családi ház Csörög 43 500 000 Ft

Leírás

Eladó sorba került Csörög település frekventált részén egy 110 nm-es családi ház, mely 1976-ban épült B30-as téglából. Az épületben található a tágas fogadótér, melyből nyílnak a tágas, napfényes szobák, konyha étkezővel, fürdőszoba, valamint mellékhelyiség. A konyhából nyílik egy hatalmas kamra, mely kertre nyílik.
Az otthon melegét FÉG típusú cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A meleg vizet villanybojler adja. A lakóépület mellett felépítésre került egy autó beállását biztosító garázs, mely alatt pince helyezkedik el. Itt kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán. Az épület egészére 5 cm-es szigetelés került. Lakótér bővítésre van lehetőség a tetőtér beépítésével.
A kert öntözése fúrt kútról megoldott. Az ingatlan teher mentes.
Csörög település közlekedés szempontjából is ideális helyen helyezkedik el. Az ingatlantól pár perc sétával a vasút-autóbuszállomáson lehetünk, onnan Vácra vagy Budapest irányába is eljuthatunk. A település mellett halad az M2 autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre valóbejutást.Az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kifejezetten ideális,néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető.
A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést, illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad. Jöjjön, fedezze fel a házban rejlő lehetőségeket.
További információért várom hívását a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 43 500 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11358590
Telek: 717 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Csörög

Új otthona már csak berendezésre vár. Csendes, természetközeli környezetben ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Csörög

Új otthona már csak berendezésre vár. Csendes, természetközeli környezetben ...