Eladó családi ház Dobri 26 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő,


Eladásra kínálom Dobriban, közel a határhoz, ezt a szépen, igényesen felújított összesen 90 nm hasznos alapterületű házat.
Az ingatlan, jelenleg már majdnem kész, beköltözhető állapotban van. Egy két esztétikai munka befejezése még hátra van és a központi fűtést biztosító kazán még nem került beépítésre.
A víz hálózat, a villamos hálózat, a gáz, tehát a ház teljes gépészete ki lett cserélve. A felújítás során a padlófűtés kiépítése is megtörtént.
A nyílászárók újak, a tető is új (zsindely) és az eresz csatornák is ki lettek cserélve. A ház 20 cm vastagságú szigetelést is kapott.
A ház konyha része alatt egy 20 nm nagyságú száraz pince található, melyet kívülről lehet megközelíteni.
A felosztása a következő: egy előtér, amit egy közlekedő rész követ, onnan nyílik kettő nagyobb szoba, egy tágas fürdőszoba, egy világos konyha + étkező rész, de akár nappali részként is használható.
A 5915 nm nagy udvaron található még melléképület, melyek egy kisebb szépészeti javítással akár tárolásra, de állat tartásra is remek lehetőséget biztosítanak. Az öntözés ásott kútból lehetséges.
A telek jelenleg kicsit elhanyagolt, de ha Valaki beleszeret a házba és lát lehetőséget a hozzá tartozó melléképületbe és a területbe remek választás lehet gazdálkodni vágyóknak, nagy családosoknak egyaránt.
Ha további kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bátran.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 26 000 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11409234
Irodai azonosító: 472760
Telek: 5915 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz