Eladó családi ház Dömsöd 20 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kinálok Pest vármegyében, Dömsöd településen, csendes utcában, egy 1220 m²-es telken fekvő, felújitás alatt lévó ingatlant. Az ingatlan 85 m² lakóterű, amelyben 2 szoba, 1 nappali és 1 fürdőszoba található, így bőven van hely a kényelmes otthon kialakításához. Az alacsony fenntartású házban új nyílászárók kerültek beépítésre, valamint külső hőszigetelés is elvégzésre került, így az energiafogyasztás is kedvezőbbé válik.
Az ingatlan 80 % -ban elkészült, a befejezése az új tulajdonosra vár, igy a saját izlése és igénye szerint fejezheti be .
A villamoshálózat is teljesen új, 32 Amper van.
A kertkapcsolatos teraszról gyönyörű kilátás nyílik a zöld övezetre, mely még nagyobb nyugalmat és pihenést biztosít az ingatlantulajdonosoknak. A kettő fúrt kút lehetőséget ad a kert locsolására, így a vízfogyasztási költségek is csökkenthetőek.
Az udvarban található melléképület pedig tárolási lehetőséget nyújt az eszközöknek és kerti bútoroknak. Az ingatlanhoz tartozik egy udvari gépjárműbeálló is, így a parkolási gondok sem jelentenek problémát. Ne habozzon, éljen a lehetőséggel és legyen részese ennek a kellemes hangulatú, csendes környezetben fekvő otthonnak! Hívjon bizalommal és nézze meg személyesen az ingatlant!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 20 000 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11434394
Irodai azonosító: 034915
Telek: 1220 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: tanya
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz