Eladó családi ház Dunabogdány 38 250 000 Ft

Leírás

ELADÓ AUTENTIKUS PARASZTHÁZ
A Dunabogdány központi részén elhelyezkedő épület kb. 100 éves, kiváló állapotú, vegyes falazattal épült, cserépfedéssel. Jelenlegi tulajdonosa az utóbbi egy évben stílusosan felújította, a tornácra a házhoz "méltó", nagyon szép cementlap került, az utcafronti rész 8 cm szigetelést, új vakolatot kapott, új a padlásfeljáró, a tároló- és a pinceajtó, megújult a nyári konyha és a 418 nm telek felső részére épült egy 40 nm PANORÁMÁS terasz," kilátó". Innen nagyon szép panoráma nyílik a falu központi részére, látni lehet a Kálvária domb tetején álló kis templomot is, keleti irányban pedig ellátunk Vácig.
A lakótér nettó 71 nm- 3 méteres belmagassággal-, mely kibővül az épület teljes hossza előtt húzódó 28 nm tornáccal. A ház nappali+1 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, WC helyiségekből áll, a padlás irányába bővíthető.
Az épület mellett található a 30 nm nyári konyha, innen nyílik a 20 nm pince+ a 6 nm tároló.
A házban gáz cirkó fűtés, riasztó+kiépített kamerarendszer is megtalálható. Telken belül egy autóval parkolhatunk a burkolt autóbeállóban. A kapun az elektromos mozgatáshoz szükséges kiállások már megvannak.
Dunabogdány híres a homokos,fürdésre kijelölt Duna partjáról, a Heim pékségről, a Forgó étteremről, a sült hekket árusító kis vendéglőiről. A háztól mindez 10 perces sétaútra megtalálható.

Családi ház részletei

Ár: 38 250 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 9858103
Cím: Dunabogdány, Ady Endre utca
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Térkép