Eladó családi ház Dunaföldvár 45 000 000 Ft

Leírás

Dunaföldvár központjához közel, csendes, kiválóan megközelíthető utcában eladó egy bruttó 136 m2, hasznos 104 m2-es, három szobás családi ház! A kétszintes tetőtér beépítéses lakóház 2008-ban épült B30-as tégla és ytong falazatból, beton alapzattal, kisméretű tégla válaszfalakkal, az épületen 5 cm-es szigetelés található, mely vakolva van, színezve nem lett. A házba a bejárati ajtón belépve az előszoba található, innen közelíthető meg a konyha + étkező, a gardrób szoba, földszinten található hálószoba, fürdőszoba (fürdőkáddal), külön álló wc, lépcsőfeljáró a tetőtérbe. Előszoba, közlekedő, gardrób, fürdő járólapozva, szoba laminált lapozva, nyílászárók thermo üveggel szereltek. Az emeletre fából készült lépcsőn lehet feljutni. A tetőtérben közlekedő, két külön álló hálószoba, és egy wc-vel szerelt vizes blokk található, itt fürdőszoba kialakítható. A szobák közül az utca felőli laminált lapozva, a hátsó szoba padlószőnyeggel burkolt, a tetőtéri ablakok Velux márkájúak.

A beépített külső-belső nyílászárók fából készültek. A fűtés kondenzációs gázkazánról (Wolf) működik, radiátorokon adja le a hőt. Az épület nyeregtetős kivitelű, cseréppel (Bramac) fedett, szerkezete fából készült, alatta 20 cm szigetelés található, mely gipszkartonnal van elburkolva.

Az udvar hátsó részében kapott helyet egy 15 m2-es melléképület, illetve egy pince.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk,m igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára!

Családi ház részletei

Ár: 45 000 000 Ft
Méret: 136 négyzetméter
Azonosító: 10968559
Telek: 434 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Fűtés módja: Gáz
Szintek száma: 1 szint + tetőtér
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Melléképület
  • Pince