Eladó családi ház Etes 13 000 000 Ft

Leírás


C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY

 

bemutatja:

 

Festői szépségű természeti környezetben, a Cserhát hegység eldugott völgyében bújik meg a parányi kis község Etes. A csöppnyi falucska kiváló otthont biztosíthat mindazok számára, akik megunták a nagyvárosok nyüzsgését, csendre, nyugalomra, a természet közelségére vágynak. Nekik kínáljuk eladásra ezt a kedves kis házat, amely a település központjától szinte csak karnyújtásnyira, családias hangulatú, barátságos utcában áll. Az 1970-es évek végén téglából épült ingatlan a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, a megkopott burkolatokat, az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték. A rendkívül masszív, száraz falak 54 nm hasznos alapterületű lakóteret zárnak közre, amelyen a tágas nappalihoz világos, napsütötte hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A családi ház fűtéséről gázcirkóval üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik. A lakóház mellett álló, 20 nm-es, fűthető melléképület nyári konyhának ad helyet.  Az 579 nm-es telken parkosított udvar és gondozott kert található.  

 

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

 

Irányár: 13 M.Ft.

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

     

A City Cartel Nemzetközi Luxus Ingatlaniroda Hálózat által közvetített ingatlanokat együttműködő partnereink az alábbi országokban ajánlják ügyfeleiknek: Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Ciprus, Horvátország, Indonézia, Olaszország, Spanyolország.

 

ÜDVÖZLETTEL:

VIZLER JÓZSEF

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+36 30-815-2529

VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.

1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.

Családi ház részletei

Ár: 13 000 000 Ft
Méret: 73 négyzetméter
Azonosító: 11435950
Irodai azonosító: 10824962
Telek: 579 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3