Eladó családi ház Főnyed 25 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk erdők és patakok ölelésében egy kis községben, Főnyeden egy felújítás alatt álló, jelen állapotában is lakható, 1684 négyzetméteres telken lévő 71 négyzetméter hasznos lakóterű családi házat.Az ingatlan az 1960-as évek elején, úgynevezett tömés technológiával 70 cm vastag vályog falazattal épült.Jelenlegi tulajdonosa jórészt felújította, a munkálatokat teljesen befejezi. a felújítás során cserére kerültek a vezetékek, víz, villany, burkolatok, új fürdőszoba készült, a nyílászárok cseréje hőszigetelt műanyagra.A családi ház helyiségei a következők: Közlekedő, három szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel és egy világos nappali.
A fűtést kandalló és vegyes tüzelésű kályha biztosítja, a meleg víz villany bojlerből érkezik.Az ingatlant gazdasági épületek, garázs, istálló, pajta teszi akár gazdálkodásra is alkalmassá.
A közeli városok, Keszthely, Nagykanizsa tömeg közlekedéssel is könnyen elérhető.  Csend, nyugalom jellemzi a környéket. Remek lehetőség állandó lakhatásra és nyaralónak is igen kedvező vételáron.A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2.  
Vásárolna, de most nincs rá pénzügyi keret? Kolléganőm, Horváth Ferencné díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Családi ház részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 10775877
Irodai azonosító: 183102751
Telek: 1684 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Kandalló
Fűtés módja: Vegyes
Bútorozott: Részben bútorozott
Egész szobák: 3