Eladó családi ház Hévíz 520 000 000 Ft

Leírás

Kuriózumként kínálok megvételre Hévízen, egy 968 nm-es sík telken elhelyezkedő, 758 nm-es ingatlant.

A meghirdetett családi ház, egész évben panzióként üzemeltethető. Az ingatlan 3 szint+ tetőtér, a szintek között liftakna is került kialakításra, így az is könnyen beépíthető lehet. Az épületben akár egészségügyi, szociális központ is kialakítható (pl. idősek otthona).

Az földszinten található egy 100 nm-es privát lakás + a panzió vendégeinek fenntartott, külön bejárattal rendelkező előtér, reggeliztető, kiszolgálópult, és egy raktár.

Az első és második szinten külön bejárattal, a vendégeknek fenntartott, összesen 36 fő befogadására alkalmas, panorámás erkéllyel rendelkező, 17 db szoba található. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik.
A tetőtér alkalmas wellness szolgáltatások kialakítására, az udvaron a vendégek számára külön parkolóhelyek vannak.

A forgalomtól mentes, csendes utcában elhelyezkedő ingatlan a Nyugat-Balatoni régióban, gyógyfürdők közelében található, a településnek Európában egyedülálló, természetes tőzegmedrű meleg vizű tava is van, ami nem utolsó sorban gyógyító hatású.
A turizmus egész évben virágzik, így jó befektetést jelenthet ez az alkalmi vétel.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol több kép is segíti Önt a választásban!

Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 520 000 000 Ft
Méret: 758 négyzetméter
Azonosító: 11117666
Telek: 968 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 21

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz