Eladó családi ház Kakucs 189 900 000 Ft

Leírás


A Soroksári Auchantól csupán 15 percnyi távolságra, KAKUCS hangulatos új építésű részén, aszfaltos rendezett utcájában ELADÓ egy 2022-ben épült, KÍVÜL - BELÜL MODERN LUXUS családi ház, melynek nettó alapterülete 177 m2, amihez tartozik egy 45 m2-es DUPLA GARÁZS és egy ízlésesen parkosított 761 m2 telek.



A luxus körülményeket nem csak az ingatlan magas felszereltsége: hanem a gyönyörű fákra és gyümölcsösre néző KILÁTÁS, a lakótereket jellemző NAGY TEREK, hatalmas NYÍLÁSZÁRÓK, a hozzá tartozó PRÉMIUM minőségű beépített bútorzat és a minden szobához KÜLÖN kialakított fürdő biztosítja.



Fontos megemlítendő, hogy a szülői hálónak (master bedroom-nak) külön van egy saját gardróbszobája, ikermosdója és nagyméretű üveges zuhanyzója.



A ház ELOSZTÁSA és benapozottsága kiváló!



MŰSZAKI ADATOK ÉS FELSZERELTSÉG:

- KÖZMŰVEK: víz, villany, csatorna (földkábelen keresztül vezetett villany az egész utcában)

- FALAZAT: Porotherm tégla falazattal épült, 15cm-es homlokzati hőszigeteléssel, 25cm-es födém szigeteléssel és 10cm aljzat szigeteléssel épült.

- TETŐ: Betoncserép borítással készült.

- NYÍLÁSZÁRÓK: Prémium antracit színű 3 rétegű üvegezéssel, 7 légkamrás német nyílászárók, melyek rovarhálóval és redőnnyel felszereltek. A teraszra való kijutást, nagyméretű ajtók biztosítják melyekre ALUMÍNIUM ELEKTROMOS REDŐNYÖK kerültek beépítésre, ugyanúgy a konyhai ablakra és a terasz felöli háló ajtajára is.

- FŰTÉS-HŰTÉS: Fűtés kondenzációs gázkazánnal, az egész házban PADLÓFŰTÉSSEL, a hűtésről pedig 3db, 3,5 kW-os hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

- TERASZOK: Az épülettel egybekoszorúzott 27m2-es fedett terasz.

- KERT: A szépen parkosított kert locsolása fúrt kútról működő 5 körös automata öntözőrendszerrel történik, így a telek előtt, az utcai részen ültetett fák alatt is van öntözőrendszer. A kert végében csodás látványt nyújt a szomszéd telek 10 hektáros gyümölcsöse.

- PARKOLÁS: A telek minden oldalról be lett kerítve és a térkövezett udvar 5 autónak is biztosít parkolást. Az autóbeállón világító talajlámpák lettek letelepítve, valamint külön a házon is minden oldalról körben éjjeli fények lettek szerelve.

- BIZTONSÁG: Külső kamerarendszer riasztóval gondoskodik a biztonságról plusz videós kaputelefon.

- KÜLSŐ TÁROLÓK: Egy 45 m2-es, szigetelt, elektromos HÖRMANN garázsajtóval felszerelt garázs ad helyet a kerti gépeknek, valamint egy, a kertből nyíló 4,46 m2-es TÁROLÓ is rendelkezésünkre áll.

- KONYHA: Whirlpool 6-ik érzékelős sütő és beépített mikró, Whirlpool indukciós tűzhely és elszívó, Whirlpool mosogatógép, beépített hűtő, gránit mosogató Smart csapteleppel - a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI!



A Teljes bútorzat megvásárolható, mely külön megegyezés részét képezi. A kínálati ár csupán a beépített bútorzatot és gépészetet tartalmazza.



ELHELYEZKEDÉSE: A Soroksári Auchan, IKEA, XXX Lutz stb. 15 perc alatt könnyedén elérhető, az MO-ás autópálya is csupán néhány percre van!

TÖMEGKÖZLEKEDÉS: Budapest Népligetbe rendszeresen távolsági busz közlekedik Kakucsról, mely az M5-ös autópályán átlagosan 30 perc alatt a fővárosba ér. Ezenkevívül a szomszéd településről, Inárcsról (4km) a MÁV is segítségünkre van a mielöbbi Budapestre jutáshoz.





További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.



CSOK PLUSZ igényelhető az ingatlanra!

Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Családi ház részletei

Ár: 189 900 000 Ft
Méret: 177 négyzetméter
Azonosító: 11432520
Irodai azonosító: 107003849
Telek: 761 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 4