Eladó családi ház Olaszfa 11 000 Euro

Leírás

Olaszfa, „Ház a mező szélén”!

Olaszfán eladó egy 40 nm-es parasztház 1 137 nm-es körül telken. A ház közvetlenül az mező szélén, panorámás környezetben helyezkedik el.

A ház vertvályog falazattal és fagerendás födémmel készült. Utcafronti 1 szoba és konyha található a házban valamint az egy udvarról nyíló kamra ahol a fürdőszoba kialakítása lehetséges. Villany bevezetésre került a házba és a víz is telken belül található. Felújítás vagy újraépítés után egy rendkívül szép környezetben található otthon kerülhet kialakításra.

A telken hatalmas diófa és gyümölcsfák találhatók. A telekről gyönyörű panoráma tárul elénk. Rendkívül csendes helyen található a ház, mégis a falu központjában található Coop üzlet, buszmegálló, Faluház és Önkormányzati hivatal percek alatt elérhető.

A gázvezeték is az utcában húzódik.

A falut a 74 főútról letérve dombok és lankák között utazva, festői táj terül a szemünk elé és érezhető a hely különleges atmoszférája.
Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben.
A falu Európában is híres a Magyarországon egyedülálló a Kneipp Vizesháza, gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, vendégszerető lakossága miatt.
A csendes kis zsákfaluban lévő rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Olaszfától Zalaegerszeg 25 km-re, Vasvár 10 km-re található. A falu tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Megtekinthető előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!

Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes

Családi ház részletei

Ár: 11 000 Euro
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11245696
Irodai azonosító: 354052
Cím: Olaszfa
Telek: 1137 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép