Eladó családi ház Őrbottyán 12 999 999 Ft

Leírás

Őrbottyán külterületi részén eladó 23 nm nettó lakóterülettel gazdasági épület besorolású, fa- és tégla építésű, felújítandó ház, lekerített 450 nm-es sajáthasználatú kerttel. Osztatlan közös tulajdonban lévő 1300 nm-es a telek, fizikailag három részre osztott. Igény szerint ügyvédi használati megosztó készíthető. A szomszéd telek is eladó egy 40 nm-es kisházzal,így a két terület akár egybe is nyitható.
Az ingatlan helyiségei: közlekedő-konyha 8 nm, háztartási helyiség (mosógépkiállás) 5,4 nm, szoba 9,8 nm. Mellette külön bejárattal tároló található.
A kertben különálló faházban wc, és zuhanyzónak előkészített helyiség van.
Közművek szempontjából víz (kerti csap is)- áram a házban, jelenleg a szennyvíz emésztőbe távozik. Az ingatlan előtetős része rossz állapotú bitumenes zsindely, a hátsó főépületé pala.
A fűtés kályhával megoldott.

A vasútállomás kb. 700 méterre található (Budapest Nyugati-pályaudvar és Vác között közlekedik, de 10 perc sétára található a 393 számú busz megállója is.

Kikapcsolódni az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, a veresegyházi tavak, vagy a termálfürdő, esetleg a medvefarm nyújt lehetőséget.

Bevásárlásra a csütörtökönként rendelkezésre álló termelői piac, a fő út melletti kisboltok, nagyobb bevásárlásra pedig a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.

Családi ház részletei

Ár: 12 999 999 Ft
Méret: 23 négyzetméter
Azonosító: 11332050
Irodai azonosító: 362875
Cím: csendes utcában
Telek: 450 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép