Eladó családi ház Oszkó 95 000 000 Ft

Leírás

ERDŐHÖZ KÖZEL, RUSZTIKUS STÍLUSÚ CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

Ha csendre, nyugalomra vágyik, távol a város zajától, de mégis közel, akkor ez a csodás környezetben lévő ingatlan önre vár!
Aki nem szeretne felújítási munkálatokkal bajlódni illetve építkezni, neki csak költöznie kell!

Zalaegerszegtől 43 km, Vasvártól 6km-re OSZKÓ településen kínálom eladásra ezt a teljes körűen felújított, 2000-ben hozzáépítéssel, igényesen kialakított, tágas terekkel rendelkező tégla falazatú 150 nm-es családi házat!

A kis település a Rába és a Zala vízgyűjtő területe között futó dombvonulat Déli oldalán fekszik, Vasvár DK-i melyet korábban Vasi-hegyhátnak, mai újabb térképen Kemeneshát néven szerepel. Többnyire az ott élők a közeli Vasvárra, Szombathelyre és Sárvárra járnak dolgozni. Jelenleg óvoda, orvosi ellátás, posta, könyvtár, idősek otthona, művelődési ház működik, az iskola a szomszédos Győrváron és Vasváron lehetséges.
Az ingatlan régebbi része 1950-es években épült, melyet 2000-ben kibővítettek illetve tetőtér beépítés is megtörtént, ahol 26 nm-es lakószoba került kialakításra. A beépítetlen rész igény esetén bővíthető, modernizálható!
A földszinten négy különálló szoba, illetve nappali +konyha +étkezővel, található! A szobákhoz (mindegyikhez) tartozik egy fürdőszoba (tusoló, wc, bidével) felszerelve. A helyiségek (mindenhol) járólappal burkoltak. A meleget elektromos fűtés és a központi részen megépített csodásan szép cserépkályha biztosítja. A sík, körbekerített 2867 nm-es területen sok fajta gyümölcsfa lett telepítve és tároló helyiség is könnyíti az ott élők kényelmét. Az udvaron öntözésre alkalmas kút működik.
Az ingatlan egyaránt alkalmas összeköltözők, nagy családosok és befektetők részére. Aki pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyik, nekik különösen ajánlom! Tökéletes lehetőség számukra, melyre minden kényelem adott!
Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Azonnal birtokba vehető!
Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Családi ház részletei

Ár: 95 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11400191
Telek: 2867 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz