Eladó családi ház Pannonhalma 84 900 000 Ft

Leírás

Pannonhalma, legkedveltebb utcájában, 744 m2-es telken elhelyezkedő, 1989-ben épült, 139,5 m2-es, két nappali, plusz négy szobás lakóterülettel, ezenkívül 42 m2-es alagsorral, 30 m2-es garázzsal, 25 m2-es terasszal rendelkező, APÁTSÁGRA ÉS SOKORÓI DOMBSÁGRA panorámás lakóház eladó.
Ár: 84 900 000,-Ft
Érd.: 06-20/9-966-669

A lakóház Pannonhalma talán legkedveltebb, átmenő forgalomtól mentes nyugodt, kiépült utcájában helyezkedik el. Az ÉK-i utcafront irányába az Apátságra, a DNY-i udvari irányába pedig a Sokorói dombságra nyílik kilátás.
A központi elhelyezkedésnek köszönhetően, minden ami a hétköznapi élethez szükséges (bevásárlás, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi ellátás, okmányiroda, autóbusz/vasúti megálló, kávézó, étterem, stb.) kellemes, rövid sétával megközelíthető.
A 38-as falszerkezetből, szilárd alapokra épült vasbeton gerendás födémszerkezettel rendelkező épület kifejezetten jó statikai állapottal rendelkezik. Mivel a ház 1989-ben épült és a vegyes tüzelésű kazán mellett gázkazánnal is rendelkezik, ezért minden feltétel adott a 2024 nyarán induló Otthonfelújítási támogatáshoz, aminek kereténben 3 mFt vissza nem térítendő, valamint 3 mFt 0%-os hitel vehető igénybe energia korszerűsítési fejlesztésekre, 1 mFt önerővel.
A ház 2020-ban esett át az utolsó felújításon.
A lakóház főként nagycsaládosok számára, vagy több generáció együttélésére nyújt ideális megoldást.
A földszinten található egy nappali, egy fürdőszoba, egy WC, egy konyha és egy étkező. Az étkezőből közvetlenül megközelíthető egy DNY-i tájolású nagy terasz, mely ideális helyszínt biztosít kerti ünneplésekhez, vagy családi vacsorákhoz.
A két beállós fűtött garázs fölötti eltolt szinten két hálószoba található, míg a tetőtérben további két hálószoba helyezkedik el. Mindkét hálóhoz tartozik egy-egy gardrób. Emellett az emeleten található egy fürdőszoba, egy WC és egy nappali, a fiatalabb generáció számára.
A részletes helyiség lista és az alaprajzok a fotók között láthatók.
A pinceszinten található a kazánház (egy éves vegyes tüzelésű 35kW-os kazán és egy 35kW-os gázkazán), tárolóhelyiségek, valamint egy műhely, ami akár hobbi szobának, kondi teremnek is alkalmas.
A földszinten és a tetőtérben 1-1 hűtő-fűtő klíma került beépítésre, továbbá a pincében található a villanybojler, illetve egy vízlágyító berendezés.

Pannonhalma, festői természeti adottságokkal rendelkezik, emellett a több mint 1000 éves Apátság hagyománya, kultúrája, gasztronómiája ez idáig is vonzotta mind a turistákat, mind azokat, akik ebben az ideális lakó környezetben kívántak letelepedni, Győrtől 20 km-re. Ahol minden adott egy nyugodt élethez, egy kisvároshoz méltó infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, okmányiroda, orvosi ellátás (beteg ellátó központ), bevásárlási lehetőségek, éttermek cukrászdák, kávézók, stb.).
Pannonhalma adottságai és a jövőbeni fejlesztések óriási lökést adnak a településnek. Aminek eredményeként az életkörülmények javulnak, az ingatlan kereslet/árak növekednek. Pannonhalma jó befektetés!

PANNONHALMA város, észak-nyugat Magyarországon, Győr-Moson-Sopronban, a pannonhalmi kistérségben helyezkedik el, aminek a település a regionális központja. A kisváros Győr vonzáskörzetébe tartozik. A térséget fejlett gazdaság, alacsony munkanélküliség, magas átlag jövedelem jellemezi.

Statisztikai adatok:
- népesség: 3538 fő
- terület: 29,6 km2
- népsűrűség: 119 fő/km2
- lakások száma: 1305 db (2,7 fő/lakás)

Családi ház részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 181 négyzetméter
Azonosító: 11376653
Irodai azonosító: 110523
Cím: Pannonhalma
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Telek: 744 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pannonhalma

 

Győri Openhouse ingatlaniroda eladásra ...

Eladó családi ház

Pannonhalma

Pannonhalma központi részén kínálunk eladásra egy 552 m2-es telken újonnan ...

Eladó családi ház

Pannonhalma

Pannonhalma csendes, nyugodt, festői szépségű részén, természetközeli ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pannonhalma

 

Győri Openhouse ingatlaniroda eladásra ...

Eladó családi ház

Pannonhalma

Pannonhalma központi részén kínálunk eladásra egy 552 m2-es telken újonnan ...

Eladó családi ház

Pannonhalma

Pannonhalma csendes, nyugodt, festői szépségű részén, természetközeli ...